Helló, csodás bőr! (x)

Írta: ,

Ásványi sókkal az egészséges bőrért: a Schüssler Natur CosMEDics kozmetikum család a természet erejével segít a mindennapi bőrápolásban, a felmerülő problémákat holisztikus módon kezeli.

Ásványi sókkal az egészséges bőrért – holisztikus bőrápolás

A szervezetünkben megtalálható ásványi sók felelnek életfunkcióink megfelelő működéséért, ezek hiánya különböző bőrproblémák kialakulásához is vezethet.  Az esszenciális ásványi sók egyensúlyának visszaállításában vannak segítségünkre a Schüssler-féle ásványi sók, melyet Dr. Wilhelm Schüssler határozott meg terápiás rendszerében. A Schüssler ásványi sókat tartalmazó kozmetikumaink számos bőrproblémára nyújtanak hosszú távú megoldást.

Kozmetikumaink 100 %-ban natúr összetevőkkel segítenek az egészséges bőr megőrzésében, mint például a vitaminokban gazdag shea vaj, az értékes jojoba-, argán és sárgabarackmag olaj. Mivel hiszünk a természetes bőrápolásban, minden termékünk parabénmentes, nem tartalmaznak kőolajszármazékokat és állati eredetű összetevőket sem. Kozmetikumainkat nem teszteljük állatokon.

Vedd szemügyre arcbőrödet!

Gondoltad volna, hogy a finom ráncok, különböző elszíneződések, fénylések egy-egy ásványi só hiányára utalnak? A Schüssler natúr krémek hatóanyagi a bőrön keresztül gyorsan felszívódnak, így az értékes ásványi anyagok ott fejtik ki hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

Az ásványi sók használatával magát a kiváltó okot kezeljük, így nem csupán tüneti szinten közelítjük meg a bőrápolást. A natúr krémek több hónapos alkalmazása során a bőröd megtanulja a hiányállapotok kezelését.

Mindezek megalapozták a Schüssler-féle terápiás rendszer születését, mely ma is hiánypótló kelezési mód az ásványi anyagok beépülésének területén.

A Schüssler NaturCosMEDics kozmetikumokat keresd a patikákban és a http://www.schusslerkozmetikumok.hu weboldalon!