Gyönyörű, de merész az új sminktrend: így viseld a zöld szemfestéket

Zabolai Margit
Írta: ,

Miközben a vörös szőnyeges hollywoodi eseményeken még mindig a klasszikus vörös rúzs és cicaszem hódít, nemrég megjelent néhány merészebb szemsmink is ezeken az estéken: a zöld szemhéjpúdert viselő sztárok pedig azt jelzik, hogy egy sokkal merészebb, vagányabb, játékosabb trend közeledik, úgyhogy gyűjtöttünk is néhány inspiráló képet, ha neked is kedved lenne kipróbálni a legújabb sminkőrületet.

A kifutók egyik kedvence egyértelműen ez a fémes, bronzos, barnás színekkel vegyített zöld, ami olyan hatást kelt, mint egy akvárium alja, vagy egy indusztriális felület.

A zöld a külső szemzugba lett feltéve, és a szemhéj alsó és felső részén is el lett dolgozva a belső szemzug irányába, hangsúlyos keretet adva így a szem mozgó részére kerülő ombre hatásnak.

Natúr sminkkel akár egy merészebb nappali smink is lehet, egy lila rúzzsal pedig tökéletes éjszakai viseletté válik.

Lilával is gyönyörű Kép forrása: websta.me

A zöld önmagában is egy merész szín lehet, de a 2018-as trend nem ijedősöknek való: a szezonban bátran kombinálhatod a zöldet olyan színekkel is, amik nem visszafogják, hanem még merészebbé teszik.

A lilás árnyalatokkal szinte vibrálóvá, holografikus hatást keltővé váló zöld szín igazi pezsgő, zsongó tavaszi hatást kelt.