Glitteres hajtő- és orrszőrhosszabbítás, avagy a világ legőrültebb szépség trendjei

Szőke Angéla
Írta: ,
Glitteres hajtő- és orrszőrhosszabbítás, avagy a világ legőrültebb szépség trendjei

A divat mindig megújul, aztán visszaváltozik. Vannak örök klasszikus sminkek, melyek évtizedek óta méltán örvendenek töretlen népszerűségnek és olyanok is, amikre már pár év múlva is ferde szemmel nézünk. Hogy rádöbbenj, a divat milyen mulandó, elég visszanézned a tinikori fotóidat - ugye?

Egyes módik bájosan voltak bénák, míg bizonyos stílusok ma már egyenesen hajmeresztően szörnyűnek hatnak. A szépségről tudjuk, hogy relatív, azonban az alább 5 trend nem véletlenül ment ki a divatból olyan gyorsan, ahogyan jött!

Még nem is volt olyan régen - mindössze két éve - hogy feltűnt az Instagram folyamában az orrszőr hosszabbítás elképesztően meglepő őrülete.

A nők műszempillát tekertek össze és helyeztek fel az orrlyukaikba, ezzel elérve a sokkoló hatást.

Az Instagramra többnyire azért megy fel az ember, hogy szép emberekről és tájakról nézegessen művészien fotózott képeket, ezért is volt pláne megdöbbentő, hogy ez a förtelmes trend éppen ezen a közösségi oldalon kapott szárnyra.

Ugyan ez az undorító téboly tiszavirág életű volt, annyi biztos, hogy emlékezetes marad.

 

A csomósan felhordott szempillafesték mindig is igazi smink „faux pas”-nak, azaz ballépésnek számított, egészen addig, míg 2015-ben valaki ki nem találta, hogy ez mégiscsak menő.

A hatvanas évek talán legnagyobb divat ikonja, a legendás Twiggy után szabadon a lányok elkezdték szempillájukat több, egymásra kent rétegnyi szempillaspirállal hangsúlyozni.

Még a Maybelline cég is piacra dobott egy direkt csomósodó szempillaspirált!

Ez a trend feltűnő volt ugyan, de felettébb igénytelen is.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba