Kipróbáltam az okos arctisztító kefét, ami felrobbantotta a netet - Ilyen hatással volt az arcomra

Csizmadia Beáta
Írta: ,
Kipróbáltam az okos arctisztító kefét, ami felrobbantotta a netet - Ilyen hatással volt az arcomra

Az elmúlt hónapokban a kis okos arckefe jobban bejárta a magyar internetet, mint az új iPhone. Ez nem más, mint a FOREO LUNA fofo okos arckefe, amely végre forradalmasította az arctisztítást. És ez nem vicc.

Nagyon is szükség volt innovációra ezen a téren, egy amolyan intelligens bőrápolási rutinra, hiszen gondolj bele, mennyire figyelsz oda nap-mint-nap az arctisztításodra? Gyorsan letörlöd a sminket (nem mindig alaposan), aztán jó esetben arctisztító krémet/gélt is használsz, vagy csak átlöttyinted vízzel és kész. Csakhogy ezek az elnagyolt, felületi kenegetések nem elég hatásosak, így hiába várjuk a tiszta, lélegző arc csodáját, mert nem fog eljönni.

Amikor beérkezett hozzám a FOREO LUNA fofo, kedves meglepődéssel figyeltem a kis rózsaszín szilikonkefét. Az írások szerint 2 az 1-ben bőrelemző és arctisztító készülékről van szó. Mint az innovatív dolgokkal általában lenni szokott, néztem és nem értettem, mit kezdjek vele - de csak pár pillanatig. A FOREO For You app letöltésével egyszerűen, női logikával azonnal világossá vált, hogyan kell használni. Ez az okos szépségápolási eszköz az appal folyamatosan kommunikál, a telefonon pedig követheted az utasításait.

Kipróbáltam az okos arctisztító kefét, ami felrobbantotta a netet - Ilyen hatással volt az arcomra

Lássuk, miért is hívják okos arctisztító készüléknek!

Előszőr is megtudhatod, milyen az arcbőröd aktuális állapota. Ehhez be kell kapcsolnod a kefét és az app utasításai szerint kell eljárnod. Lényegében a szenzorokat a jobb és bal orcádra, a homlokodra és az orrodra kell helyezed, a végén pedig az app megmutatja, milyen állapotban van a bőröd, mennyire hidratált és mennyivel vagy idősebb/fiatalabb az aktuális életkorodnál.

Mit szóltok, így első nekifutásra, milyen értékeim jöttek ki? Naná, hogy elkeserítőek.

A bőröm eredménye 56/100 lett, ami alacsony hidratáltsági állapotnak felel meg, és két évvel idősebb az arcbőröm, mint én… Ez aztán okos bőrelemző készülék - és őszinte! 

Ezt tudva és számot vetve rossz életmódommal (kevés vizet iszok, gyakran fent marad az alapozóm, ritkán hidratálok) elhatároztam, mostantól jobban odafigyelek magamra. Következhet az arctisztítás!

FOREO LUNA fofo okos arctisztító kefe

De hogyan képes mélyen és finoman megtisztítani az arcbőrt? A válasz a hangfrekvenciákban rejlik, a kefe ugyanis T-Sonic pulzációkkal és ultra higiénikus szilikon sörtéivel együtt képes 99,5%-ban eltávolítani a szennyeződéseket, olajat, sminkmaradványokat és elhalt hámsejteket. 

A teljes arctisztító procedúra mindössze 1 perc és naponta kétszer, reggel és este javasolt. Felviszed az arcodra kedvenc arctisztító kozmetikumodat és a kefe bekapcsolása után elkezded körkörösen tisztítani vele az arcbőrödet. Az app pontosan mutatja hány másodpercig milyen zónákat masszírozz át (amúgy a készülék rezgéséből és fényjelzéséből is érzékelni fogod, mikor kell arczónát váltanod). 

Nagyon tetszett, hogy mindvégig úgy éreztem, az app személyesen hozzám szól, mint egy tudását átadó kozmetikus, így már egy alkalom után könnyen elsajátíthattam a személyre szabott arcápolási rutinomat.

Elvégeztem tehát életem első FOREO LUNA fofo kezelését és a végeredménytől elkerekedett a szemem. Láttam fizikailag mindazt a szennyeződést, amit sikerült eltávolítson a kefe, darabokban a bőrömön - mintha átradírozták volna az arcomat!

Teljesen felfrissültem az érzéstől, könnyebbnek éreztem az arcomat. A művelet végén érdemes átöblíteni vízzel az arcot és egy hidratáló krémet alkalmazni, hogy igazán puha, selymes legyen a végeredmény.

Összességében nagyon élveztem ezt az intelligens bőrápolást, mert segítségével kialakítottam egy személyre szabott arctisztítási és arcápolási rutint magamnak. Két hét használat után sikerült a 56 pontomat feltornázni 94-re a fofo-nak és a tudatosabb bőrápolásomnak köszönhetően. A legjobb persze nem a pontszám, hanem az, amilyenné vált az arcbőröm: sokkal selymesebb és puhább lett, könnyebben felszívja a krémeket és nem utolsó sorban szebben mutatnak rajtam a sminkek. (X)

A FOREO LUNA fofo készüléket beszerezheted te is a kiemelt dm üzletekben és a webáruházban is, 29 999 Ft-os áron.

FOREO LUNA fofo arctisztító készülék

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba