Így fogsz bűvölni a tekinteteddel - 10 szemhangsúlyos smink

Zabolai Margit
Írta: ,
Így fogsz bűvölni a tekinteteddel - 10 szemhangsúlyos smink

Kép forrása: unsplash.com

A szemhangsúlyos sminkek mindig is a nyár kedvencei voltak, de idén még egy – ha nem is túl vidám okunk van – hogy ezeket részesítsük előnyben. Maszkot még biztos, hogy sokáig és sok helyen kell hordanunk, de attól, hogy így teszünk, még érezhetjük magunkat jól a bőrünkben. Egy vagány smink például, ami a maszk fölött is beragyogja az arcodat, segíthet ebben. Mutatjuk, mik lesznek az idei év trendjei!

Az idei év egyik legnagyobb kedvencei az élénk, neon színek, akár ez a vad sárga, ami sokszor a tusvonal fölé, vagy csak tusvonalként kerül a szempillák vonalába.

Nem kell sokáig satírozgatni, árnyalni, éppen attól működik, hogy ennyire vagány, erőteljes, már-már futurisztikus hatású.

Éppen csak a szemzugban dolgozták el egy kicsit, hogy jobban kinyissa a tekintetet.

Akkor sem kell persze megijedned, ha a klasszikusabb, finomabban nőies sminkeket részesíted előnyben, hiszen egy klasszikus tusvonal soha nem megy ki a divatból.

Halovány barack és szürkéslila árnyalatokkal tudod nagyobbá tenni a szemeidet, ezek kerüljenek a szemhéjadra, az arccsontra és a szemzugba pedig mindenképpen tegyél highlightert, hogy a maszk fölött is érvényesüljön a sminked.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!