Fogfehérítés otthon: rúzs árnyalatok, amiktől sokkal fehérebbnek tűnnek a fogaid

Nagy Rebeka
Írta: ,
Fogfehérítés otthon: rúzs árnyalatok, amiktől sokkal fehérebbnek tűnnek a fogaid

Biztosan te is észrevetted már, hogy bizonyos rúzsok sokkal fehérebbnek mutatják a fogaidat, míg mások épp a hibákra és a sárgásabb foltokra irányítják a figyelmet. Ahhoz, hogy a kettő között te is mindig meglásd a különbséget, összegyűjtöttem pár példát és néhány tippet neked!

Nude, azaz natúr száj

A nude pár éve nagyon bejött a divatba, ami nem is csoda, hiszen szuperül mutathat a hétköznapokban egy nappali sminkhez, vagy akár egy esti füstös sminkhez is. Viszont nem mindegy, hogy melyik árnyalatát viseled!

A lényeg a kiválasztásnál, hogy semmiképp se legyen világosabb a nude rúzsod, mint a saját bőröd, különben sápasztani fog. Ha jól akarsz választani, akkor mindenképp olyan természetes árnyalatot válassz, amibe van keverve egy kis szín is, például barack vagy rózsaszín!

  • Fent: MAC Matte Honeylove

  • Lent: MAC Matte Kinda Sexy

Pink, de nem akármilyen!

Egy pink rúzs csodásan fel tud dobni egy natúr sminket, és nagyon jól tud harmonizálni egy pink kiegészítővel. Viszont ennél a színnél is érdemes vigyázni az árnyalat kiválasztásakor!

Az első képen például egy neonosabb, harsány pink szín látható, ami a fogak tökéletlenségeire irányítja a figyelmet.

Ezzel szemben egy melegebb pink árnyalat, mint amit az alsó képen is látsz, sokkal jobban működik – a krémes állag pedig csak még tökéletesebbé teszi a végeredményt!

  • Fent: MAC Matte Candy Yum Yum

  • Lent: MAC Amplified Chatter Box

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!