Fitos vagy görbe? Ezt árulja el a személyiségedről az orrod formája

Balatoni Dóra
Írta: ,

Tény, hogy beszélgetéssel és együtt töltött idővel ismerhetjük meg a legjobban a másikat, ám gyakran már a külső jegyek is árulkodhatnak az emberek személyiségéről. Kíváncsi vagy arra, hogy például az orr formája milyen személyiségre utalhat? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Görög orr Kép forrása: glamradar.com

A görög orr nagyon egyenes, hosszúkás és lapos, a vége hegyes, az orrlyukak pedig szűkek. Úgy lehet a legjobban megkülönböztetni a többitől, hogy a homlok és az orr között gyakorlatilag nincs nagyobb mélyedés.

Ha neked is ilyen orrod van, akkor gyakorlatias természet jellemez. Éles az észjárásod, remek ötleteid vannak és igen határozott vagy az élet minden területén.

Sziklaszilárd elveid vannak, nem hagyod magad befolyásolni. Sokszor azonban túl félénk vagy, nem szereted a nagyobb társaságokat és gyakran okoz gondot, hogy jól kifejezd az érzéseidet.

A „csőr” orr Kép forrása: imdb.com

A csőr orr keskeny és behajlott, íves, ezért is nevezik így, mert kissé hasonlít a madarak csőrére. Ha neked is ilyen van, akkor igazán idealista alkat és karizmatikus egyéniség vagy.

Mindig tudod, mit akarsz és határozott céljaid, alaposan kidolgozott terveid vannak. Nem félsz áldozatokat hozni, mindent megteszel a siker érdekében.

Igazi profi vagy, kreativitás jellemez és folyton képzed magad, hogy te légy a legjobb. Nagyon meggyőző tudsz lenni és jól bánsz a szavakkal is.