Fesztiválozni készülsz? A 8 legszebb csillámos smink a pinteresten

Bodnár Alexa
Írta: ,
Fesztiválozni készülsz? A 8 legszebb csillámos smink a pinteresten

Glitter, flitter, csillámpor és csillogó konfetti – egy szuper fesztiválsminkben bármelyiknek helye van. Azoknak, akik ódzkodnának a használatuktól, csak azt tudjuk mondani, hogy mikor máskor hordanák ezeket a remek makeupokat, ha nem egy fesztiválon? A csillámos sminkek egyszerre tündéresek, hercegnősek és egy kicsit lázadósak, tökéletesek a kedvenc nyári programjainkra! Most megmutatjuk nektek a mi kedvenceinket.

Ha még kezdő vagy a csillámok terén, akkor érdemes az arany vagy holografikus flitterek közül választanod, amiket önmagukban használhatsz a szemeid körül.

Akár egy natúr smink mellett is elférnek, de ha bátrabb vagy, egy gyöngyházas, csillogós alapsminket is készíthetsz mellé.

A külső és a belső szemzug környékére is vigyél fel a flitterekből.

Csillámporból sem csak arany, ezüst és bronz verzió létezik, a néhány évvel ezelőtt tomboló rosegold-láz emlékére bátran választhatsz belőle ilyen színt is.

Csodálatos sminket készíthetsz, ha nem csak a szemeidre viszed fel, hanem az arcodra is.

Egy ilyen smink mellé nagyon ne használj más terméket, mert az már átbillenhet a túlzó kategóriába, de a szempillaspirál természetesen kivétel ez alól.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!