Ezt kell tudnod a 3D, 4D és 6D-s szempillákról!

Ezt kell tudnod a 3D, 4D és 6D-s szempillákról!

Címlap / Stílus / Arc / Ezt kell tudnod a 3D, 4D és 6D-s szempillákról!

Mostanában a szálas műszempilla építésnek többféle neve is használatban van: tartós szempilla hosszabbítás, szálankénti műszempilla, 3 vagy 4 dimenziós műszempilla. A következőkben helyretesszük a „D” –k közti különbséget, ezzel is megkönnyítve a választást!

Az alapelv mindegyik dimenziónál ugyanaz: a természetes szempillasorra szálanként különböző hosszúságú műszempillákat helyeznek fel a szakemberek, egy speciális ragasztó segítségével. Ezek a felhelyezett pillák hosszabbá, dúsabbá és íveltebbé teszik a saját szempilláinkat.

Pár jó tanács műszempilla viseléshez

  • Felhelyezés előtt tisztítsd meg a szemkörnyéked, és ne viselj kontaklencsét!
  • Amennyiben már gyönyörű pillák birtokosa vagy, úgy az esti sminklemosásnál szigorúan tilos olajos bázisú lemosót használni!
  • Fésüld át a szálakat minden reggel egy szempillakefével, hogy rendezetten álljanak indulásnál!
  • A szemdörzsöléssel pedig csak óvatosan, ugyanis minél kevesebb fizikai hatás éri a szempillákat, annál tovább ékeskedhessenek a szemeden!

Beszéljünk a 3D-s pilláról

A műpillák felhelyezését azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik körülbelül egy hónapra szeretnének megválni a reggeli szempillafestéstől, hiszen kifejezetten ellenjavasolt a műpillák festése.

A számjegy a pilla megjelölésénél mindig azt jelenti, hogy egy saját szempillára hány műpilla kerül felhelyezésre. A 3D-s pillák a műpilla hullám első generációs gyermekei, ezek a szőrszálak szintetikus anyagból készültek és jóval nehezebb a súlyuk, mint a nagyobb D-vel jelzett rokonainak.

Anyagából adódóan, ha túl sok műpilla kerül a sajátunkra, sajnos könnyen művi hatást érhetünk el!

Mit tudnak a 4D-s pillák?

A műszempilla területén is állandó fejlesztéseket végeznek a szakemberek annak érdekében, hogy még komfortosabban érezzük magunkat viselés közben. A 4D-s pillánál a szerkezetében, kialakításában és súlyában rejtőzik a különbség a 3D-hez képest.

A korábbi 3D-s pillák nehezebbek, tömörebbek voltak, ám a fejlesztéseknek köszönhetően a 4D-s kiszerelés már sokkal könnyebb, rugalmasabb, porózusabb, így könnyedebben illeszkedik a saját szempilláinkhoz.

Következésképpen, a ragasztó stabilabb, nagyobb felületen tud megkötni, ezzel is növelve a pillasor tartósságát.

6D-s műszempilla: ez lesz az igazi?

Igen-igen, mint ahogy már írtam róla, ahogy nő a D-k száma, azzal együtt növekszik a saját pilláinkra ragasztott műszempilla száma is.

Ezekből a szuper vékony, extrán könnyített szálakból már akár 6 szál is felhelyezhető egy darab saját pillára. Azonban ennek ellenére sem nehezíti el a szálakat, hiszen ennek a 6 darab pillának a súlya megegyezik az eddig használt egy darab műszempilla súlyával. Bármelyik fajta pilláról is beszélünk, viselésük pillekönnyű, tapintásuk selymes.

Éppen ezért neked is bátran ajánlom a műpillákat, hiszen látványosan meg lehet változtatni vele az arc karakterét, ezzel egy lefelé ívelő szemformát is mosolygósabbá varázsolhatunk.

Nem beszélve arról, hogy ha nyaralni mentek, és a víz közelében is szerettek sminkben mutatkozni, akkor praktikus megoldás lehet, ugyanis ezzel kész is a vízparti smink, ami ráadásul garantáltan nem maszatolódik el.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!