Ezeregyéjszaka partismink 6 lépésben

Írta: ,

Elevenítsd fel a kelet misztikus hangulatát a következő party sminkeddel! A hűvös tengerkék árnyalat és a meleg sárga párosítása tökéletesen illik a kacér nyári hangulathoz, a csillámok fénye pedig biztos, hogy minden tekintet rád szegez majd! És a legjobb, hogy 6 egyszerű lépéssel el is készítheted.

Alapozás

1/7 Alapozás

Sminkelés előtt vigyél fel a szemhéjadra egy bázist, ami egész este a helyén tartja a szemfestéket.

Fehér alap

2/7 Fehér alap

Mivel színes sminket készítesz, alapozd meg a színek intenzitását egy réteg fehérrel, mint például a NYX Jumbo Eye Pencil Milk árnyalatban.

Mélyítés

3/7 Mélyítés

Egy kicsi, lekerekített ecsettel húzz egy határozott vonalat a mélyítő vonalban sötétszürkével. Tiszta ecsettel füstösítsd el a széleket a szemöldök irányában.

Árnyékolás

4/7 Árnyékolás

Dolgozd össze egy kis sárgával az előző szürkét, hogy az egész szemfestés melegebb hatást kapjon.

Szemhéjfestés

5/7 Szemhéjfestés

A csillám alapjaként egy hasonló színű, türkizes szemhéjpúder kerüljön a mozgó szemhéj teljes felületére. Az alsó pillák tövét fesd sötétszürkére.

Csillám

6/7 Csillám

Most jöhet a lényeg: fedd be a szemhéjad egy gyönyörű tengerzöld csillámréteggel! Én szempillaragasztóval szoktam rögzíteni, így biztosan nem potyog az arcra pislogás közben. 

Húzd meg az éjfekete szemkontúrt alul és felül is, és kész a dögös, keleties színvilágú bulis smink!
Mivel párosítsam?

7/7 Mivel párosítsam?

Szuperül illik ehhez a szemfestéshez a merész Kim Kardashian-féle kontúrozás, amit egy barack színű pirosítóval kelts életre. Az ajkakat a pirosítóval harmonizálva barackos nude árnyalatra fessük.