4 ellenállhatatlan smink, amit imádnak a férfiak - lépésről lépésre

Kardos Julia
Írta: ,
4 ellenállhatatlan smink, amit imádnak a férfiak - lépésről lépésre

„Akkor vagy a legszebb, amikor nincs rajtad smink” - hányszor hallottuk már, igaz? Nőként nehéz elképzelni, hogy a férfiak nem látnak minket szebbnek, amikor nincs karika a szemünk alatt, vagy hosszabbak a szempilláink, vagy nem látszanak a bőrhibáink. Nekem az a tapasztalatom, hogy igenis szeretik a sminket, csak a vakolatot nem és nagyon fontos eltalálni az arányokat. Mindig egy terület legyen kiemelve az arcon, erős szemsmink erős rúzzsal kizárt. Ebben a cikkben 4 különböző variációt fogok megmutatni nektek, amiket a legtöbbször dicsértek meg rajtam férfiak és a vendégeimen. Ezúttal kedvenc termékeimről is mesélek nektek!

Telt ajkak

Minden férfi imádja a telt ajkakat, azt hiszem ezt kijelenthetjük. Sok nőnek okoz gondot, hogy vékony, esetleg aszimmetrikus ajkakkal született, de ne csüggedjetek, ezen nagyon könnyű segíteni. A szájkontúr ceruza az egyik legjobb barátunk, én sokszor nem is használok rúzst, csak ceruzát.

Minél sötétebb színt szeretnénk viselni, annál fontosabb a kontúr ceruza, hiszen ezzel tudjuk élesre és szimmetrikusra rajzolni a körvonalat. Természetesen kell egy kicsit gyakorolni, de ha tovább lapoztok, a képeken láthatjátok az én kis trükkjeimet, amik megkönnyítik a folyamatot.

FONTOS: Az élénk, telt színű ajkakhoz natúr szemsminket fessetek, így megmarad a fókusz és nem lesz közönséges a végeredmény. Az elmúlt években egyre több sztár jelenik meg így a vörös szőnyegen.

Ajánlott termékek a "telt ajkak" sminkhez

1. MAC – Prep and prime Lip: Becenevén „prepi lip” Ez a termék tulajdonképpen egy ajak bázis, ami feltölti a barázdákat, bepuhítja a kicserepesedett részeket, film rétegként megszárad a szájon, ezután könnyen siklik rajta a kontúr ceruza és tartósabbá teszi a rúzst.

2. MAC – Lip pencil: Rengeteg vörös árnyalatot próbáltam már, de a „Cherry” fantázianévvel ellátott ceruzánál számomra nincsen csodálatosabb. Könnyű hegyezni, könnyű használni, tartós és minden bőrtónuson gyönyörűen mutat.

3. Anastasia Beverly Hills – Liquid lipstick: Már jó ideje „liquid matt” őrület tombol, meg is értem miért. Ezek a folyékony, extra tartós rúzsok könnyen kenhetőek, kényelmes az applikátoruk, nem kenődnek és fantasztikus fedésük van. Nekem Anastasia formulája a kedvencem, olyan mintha bársonnyal kenegetném az ajkam.

4. Make Up For Ever - Aqua rouge: Ez egy kettő-az-egyben termék, én csak a szájfény részét használtam a rúzs tetejére. A fény még teltebb hatást kölcsönöz, főleg azoknak ajánlom, akiknek vékony ajkai vannak és a kontúr ceruzával nagyobbra rajzolják. A szájfény eltakarja a kis „csalás” nyomait.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba