Elegáns gyöngyházfényű minimál smink

Írta: ,

Nem is olyan könnyű feladat alkalmi sminket varázsolni úgy, hogy közben a természetes szépséged se legyen elnyomva. Remek választás ilyen esetekre a fényes pezsgő színű szemfestés, amibe a fekete kontúr helyett barnával vihetsz szolid drámaiságot. Ha pedig a program közben mégis merészebb hangulatba kerülnél, legyen a táskádban egy élénk színű rúzs, amivel pillanatok alatt megvadíthatod az összhatást.

Alapozás

1/5 Alapozás

A szolid színek esetében is feltűnő, ha meggyűlnek a szemhéj gödröcskéiben, úgyhogy most is kezdd a sminkelést egy bázis felvitelével.

Szemhéjfestés

2/5 Szemhéjfestés

Válassz egy gyöngyházfényű bézst vagy pezsgőszínt, és fesd ki vele a mozgó szemhéjadat.

Szemkontúr

3/5 Szemkontúr

Az alsó szempilláid tövét a vízvonallal együtt színezd be barna kontúrceruzával, és a vonal szélét füstösítsd egy vattapálca végével.

Szempillák

4/5 Szempillák

A szempilláidat turbózd fel a kedvenc spiráloddal, majd az extra dús optikai tuning érdekében a fenti vízvonalat húzd ki feketével.

Mivel párosítsam?

5/5 Mivel párosítsam?

Ha romantikus hangulatot szeretnél teremteni, válassz egy rózsás rúzst és pirosítót a szemfestés mellé. Ha időközben megjönne a bevállalós hangulatod, egy élénk korall színnel is kifestheted az ajkaidat.