Glamour-napok? Akkor 1 Ft-os kiszállítás!

Szendrey Adrienn
Írta: ,

A Glamour-napok az év egyik legjobban várt időszaka, amikor hihetetlenül kedvező áron szerezhetjük be kedvenc termékeinket. Azonban a hosszú sorok és az óriási tömeg könnyen beárnyékolhatja ezt az akciókkal teli időszakot. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szuper alternatívát találtunk erre a problémára, akkor mindenképp olvasd el cikkünket! (x)

Már megszokhattad, hogy a Glamour-napok során óriási kedvezmények vehetők igénybe a dm üzleteiben. Kapaszkodj meg, mert kedvenc drogériád most azoknak is kedveskedik, akik a bolti vásárlás helyett az online rendelést részesítik előnyben. Bár a kuponokat továbbra is csak az üzletekben lehet beváltani, azok is hihetetlenül jól járnak, akik az online shoppingolást választják a Glamour-napok ideje alatt, hiszen április 10-14. között minden dm Online Shopban leadott megrendelést 1 Ft-ért házhoz szállítanak.

Mindegy, hogy hány féle terméket pakolsz a kosaradba, vagy hogy milyen értékben vásárolsz, a postázásért csak 1 Ft-ot kell fizetned. Hát nem szuper? Most végre beszerezhetsz mindent, ami a tavaszi megújuláshoz szükséges, hiszen nem kell hazáig cipelned a kozmetikumokkal, élelmiszerekkel és háztartási eszközökkel megpakolt bevásárló szatyrodat.

Szerintünk ez egy kihagyhatatlan lehetőség!

Kerüld el a tömeget és a sorban állást! Vásárolj április 10-14. között a dm Online Shopban kényelmesen, otthonról, pár kattintással és élvezd az 1 Ft-os kiszállítás előnyeit!