Egy 15 ezer forintos krém, amiért megőrül az internet: kikevertem magamnak 300 forintból

Zabolai Margit
Írta: ,
Egy 15 ezer forintos krém, amiért megőrül az internet: kikevertem magamnak 300 forintból

Kép forrása: Youtube

Az Instagramon, a Facebookon, a Youtube videókban – bárhová néztem, mindenhol egy arcpakolásba futottam, ami nem csak magáról állította, hogy gyakorlatilag varázserővel bír, a közösségi média felhasználói is odáig voltak érte. De 15 ezer forintot azért így is elég húzósnak éreztem érte kiadni.

Két kattintás, és kiderült, hogy 300 forintból is kijön

Elöljáróban leszögezném, hogy nem vagyok bőrgyógyász, sem kozmetikus, és természetesen azt sem tudhatom biztosan, hogy a szupernyerőnek kikiáltott arcpakolásnak milyen összetevői vannak. Mivel nem próbáltam az eredeti terméket, így a saját utánzatom hatását sem tudom összevetni vele, csak abból tájékozódom, amit az interneten találtam róla, illetve a saját tapasztalataimat osztom meg. Ezt leszögezve, nézzük, mit is tud a pakolás, mennyiből lehet kihozni a házi változatot, és milyen lesz annak az eredménye.

Rózsaszín anyag Ausztráliából

A körülbelül 15 ezer forintba kerülő agyagpakolás elég aprócska tégelyben érkezik, viszont legalább ingyen kiszállítják Magyarországra is. Az biztos, hogy a gyártó jól ráérzett arra, mi kell a közösségi médiának ahhoz, hogy szerelembe essen egy termékkel: az állatokon nem tesztelt, kizárólag természetes alapanyagokból álló krémnek már a csomagolása is gyönyörű, visszafogott pasztell színei egyszerűen Insta fotóra kívánkoznak.

Megőrül az internet ezért a 15 ezer forintos krémért: megpróbáltam 300 forintból kikeverni

Mindez persze nem lenne elég sokra, ha a krém nem lenne hatékony, de a közösségi médiát böngészve úgy tűnik, mindenki odáig van az eredménytől: a beszámolók szerint az agyag, miközben megszárad az arcon, magába szívja a szennyeződéseket, és heti egy-két használat mellett a bőr sokkal tisztább lesz, a pórusok összehúzódnak, a bőrfelszín egyenletesebb lesz.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?