Csábító szempillákra vágysz? Mutatjuk hogyan érheted el

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Csábító szempillákra vágysz? Mutatjuk hogyan érheted el

Nagyon fontos, hogy mindent megtudj a szempillák ápolásáról és festéséről, hiszen ez az a fázis a sminkelésben, ami már önmagában is öltöztet. Ha semmi mást nem használsz, a szempillaspirállal akkor is csábító és mosolygós pillantást varázsolhatsz önmagadnak.

Csodásan ívelő szálak

Bár divatosnak mondható, ha a szempillák összeragadnak, ez egyáltalán nem természetes látvány, sőt, kifejezetten műnek tekinthető. Emiatt a hétköznapokon egyáltalán nem érdemes erre a technikára hagyatkozni, s akkor sem, ha randira készülsz, ugyanis az köztudott, hogy a férfiak a természetes szépséget kedvelik igazán.

Ahhoz, hogy a szálak ne ragadjanak össze, kevés festéket szabad feltenned rájuk, de nem is lesz szükséged sokra, ha jó minőségű terméket vettél. Legfeljebb két rétegben érdemes felvinned, különben a szálak elnehezülnek és összetapadnak.

Óvatosan a szálakkal

Mielőtt bármibe is belekezdenénk, fontos megjegyeznünk, hogy a szempillákra nagyon vigyázni kell, ugyanis éppolyan kényes szálakról beszélünk, mint amilyenek a szemöldökünket alkotják. Sőt, a szempillák még inkább problémásak, hiszen vékonyabbak, gyengébbek, mint a szemöldököt alkotó szőrszálak.

Ennél fogva nem telhet el úgy nap, hogy alaposan (de óvatosan) le ne mosnád a festéket, ugyanis éjszaka könnyen megtörhetnek a merev szálak. Ne sajnáld a pénzt jó minőségű, ápoló termékekre, és egy átlagos napon inkább ne használj vízálló spirált!