Bien Beauty Teszt: Kipróbáltuk a legújabb matt rúzsokat

bien.hu
Írta: ,

Az előző Beauty Teszt alkalmával szempillaspirálokat próbáltunk ki, ezúttal pedig a legújabb matt rúzsok kerültek szerkesztőségi tesztelésre! Mennyire tartós, milyen erős a fedése, teljesen matt vagy inkább szaténos hatást kelt? Az értékelésnél minden szempontot figyelembe vettünk!

CATRICE Ultimate Stay ajakrúzs

A Catrice Ultimate Stay ajakrúzsa intenzív színt és trendi szatén-matt hatást ígér.

A leírás szerint a magasan pigmentált, hosszantartó textúra erős fedést biztosít anélkül, hogy kiszárítaná az érzékeny ajak területét, ezért akár a mindennapokban is bátran használhatod. 

Mi most a 060-as Floral Coral árnyalatot teszteltük. 

Ár: ~1500 Ft

 

CATRICE Ultimate Stay ajakrúzs

Én a szájfény pártiak oldalán állok, ezért bármennyire is hihetetlen, de soha nem használtam még rúzst (mindig féltem, hogy nem tudom szépen felvinni, maszatos leszek, stb.). Ennek a rúzsnak a felvitele viszont nagyon könnyű volt a lágy textúrája miatt.

Nem lett foltos, egyenletes színt rajzoltam magamnak.

Ez a termék szatén-matt hatású, ezért nem éreztem, hogy elnehezítené, szárítaná a számat. Selymesebb hatása volt, mint a többi rúzsnak, amit teszteltem, és a lágy fényével is gyorsan megbarátkoztam. Az egyetlen árnyoldala, hogy pár óra elteltével kicsit megült az apróbb ráncokban, és nem is bizonyult olyan tartósnak (esetleg csókállónak), mint amit a matt rúzsokról hallottam. Összességében viszont nagyon klassz termék, ráadásul az ára is baráti.

Értékelés: 7/10 pont