Az 5 legegyszerűbb smink

Sándor Alexandra
Írta: ,
Az 5 legegyszerűbb smink

Minden reggel ugyanazokért a termékekért nyúlsz a pipereasztalon, mert ragaszkodsz az egyszerű, gyors és biztos megoldáshoz? Tippjeinkkel bátran kiléphetsz a komfortzónádból, hiszen 5-10 perc alatt szuper sminket varázsolhatsz magadnak!

Természetes ragyogás

Alap: készítsd elő a bőröd primer, azaz sminkalap segítségével, majd vigyél föl egy kevés könnyű alapozót vagy színezett hidratálót! A szem alatti karikák elfedésére használj korrektort, majd ásványi púderrel fixáld!Szem: világos szemhéjpúderrel satírozd be az alsó és felső szempillák mentén. Göndörítés után alkalmazz egy-két réteg szempillaspirált! A még természetesebb hatás kedvéért bátran választhatsz a megszokott fekete helyett barnát.
Száj: elő a vörös rúzzsal! Vigyázz, mert a narancsos árnyalatok sárgábbnak láttatják a fogakat, míg a burgundi optikailag fehérít.

Füstös szem

Alap: a primer és az alapozó használata után ügyelj rá, hogy a szemhéjadra is jusson a púderből! Még jobb, ha van direkt e célra kitalált szemhéjalapozód, amely tartósabbá varázsolja majd a műved.Szem: nedves ecsettel kenj pasztell árnyalatú pigmentet mindkét szemhéjadra, aztán emeld ki a szemformád fekete keretezéssel – ez ceruza, tus vagy akár púder állagú is lehet.

Alkalmazz sötét színt a szemhéjad külső V-vonalán és a mélyítővonalon, majd ezüst vagy arany árnyalatot pöttyints a belső szemzugba!
Száj: a feltűnő szemekhez natúr, esetleg enyhén arany fényű rúzs vagy szájfény dukál.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!