Arctornával eltüntethető a toka és a megereszkedett orca is

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Arctornával eltüntethető a toka és a megereszkedett orca is

A nőkön a kor először a megereszkedett orcák miatt és a megnövekedett toka miatt lesz látható. Bár a plasztikai műtét sokkal egyszerűbbnek látszik azok számára, akiknek ez elérhető, mégis, úgy vélem, sokkal egyszerűbb napi pár percet arra szánni, hogy ezeket természetes úton tüntessük el.

A szép ráncok

Ilyenek például a nevetőráncok, legyenek bárhol is az arcon. Vannak olyan fintorok, melyekből a szépség fakad, apró ráncaival egyedivé teszi arcunkat. Az arc ráncai jellemünk kifejezői, arról tanúskodnak, hogy kedélyes, pozitív, optimista emberek vagyunk-e.

Nem a ráncok mennyisége határozza meg egy arc szépségét, hanem a minősége. Tehát, nem szükséges minden ráncot kiirtanunk.

Azt mondják, hogy a szépség belülről fakad, azt is mondják, hogy a szépség csak genetika. Én ezzel részben értek egyet. A szépség művészet, munka, idő, akarat. Ha testünk minden részét eddzük, agyunkat is folyamatosan kondiban tartjuk, szükségszerűen, mért pont arcunkat hagynánk ki ebből a megújulást hozható lehetőségből?

Borogatás

Arcunk, és ami szintén ugyanilyen fontos, nyakunk fiatalsága megőrizhető, javítható egy nagyon egyszerű trükkel. Szinte minden gyógyszertárban van C-vitaminos éjszakai – zsírosabb – arckrém.

Öblítsük le arcunkat kellemesen meleg vízzel, de ne töröljük meg. Ezután laza, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk végig arcunkat, viszonylag sok krémmel. Ezután puha, kéz-meleg vízzel átitatott töröközőt fektessünk arcunkra, nyakunkra, és dőljünk le kb. húsz percre. Ezután a maradék krémet masszírozzuk bele a bőrünkbe.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?