Arctornával eltüntethető a toka és a megereszkedett orca: a leghatékonyabb gyakorlatok

Jankovics Anna
Írta: ,
Arctornával eltüntethető a toka és a megereszkedett orca: a leghatékonyabb gyakorlatok

A nőkön a kor először a megereszkedett orcák miatt és a megnövekedett toka miatt lesz látható. Bár a plasztikai műtét sokkal egyszerűbbnek látszik azok számára, akiknek ez elérhető, mégis, úgy vélem, sokkal egyszerűbb napi pár percet arra szánni, hogy ezeket természetes úton tüntessük el.

Borogatás

Arcunk, és ami szintén ugyanilyen fontos, nyakunk fiatalsága megőrizhető, javítható egy nagyon egyszerű trükkel. Szinte minden gyógyszertárban van C-vitaminos éjszakai – zsírosabb – arckrém.

Öblítsük le arcunkat kellemesen meleg vízzel, de ne töröljük meg. Ezután laza, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk végig arcunkat, viszonylag sok krémmel. Ezután puha, kéz-meleg vízzel átitatott töröközőt fektessünk arcunkra, nyakunkra, és dőljünk le kb. húsz percre. Ezután a maradék krémet masszírozzuk bele a bőrünkbe.

A homlok gimnasztikája

Ez a gimnasztika a legegyszerűbb, hiszen semmi mást nem kell tenni, mint tágra nyitni szemünket, amennyire csak tudjuk, közben olyan magasra kell húznunk szemöldökünket, amennyire csak tudjuk.

Ezután eresszük le szemöldökünket, lazítsuk el teljesen, amennyire tudjuk.

Ismételjük ezt meg többször.

A homloknak, a szemöldök feletti ráncoknak még az enyhe krémes masszázs is nagyon jót tesz. Ez csak pár másodperc, és végezhetjük az esti és reggeli arckrémezéskor is.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján