A sminkszivacs, amit imádni fogsz – Így használd a Beauty Blender-t

Nagy Rebeka
Írta: ,
A sminkszivacs, amit imádni fogsz – Így használd a Beauty Blender-t

A Beauty Blender egy olyan csepp alakú sminkszivacs, amit a sminkelés számos lépésénél használhatsz. Tartósabb, mint a többi szivacs, valamint sokkal egyszerűbben és gyorsabban lehet dolgozni vele, így a sietős reggeleken nagy segítségedre lehet. Most 5 felhasználási módját mutatom be neked!

Arckrém és primer felvitele Kép forrása: likeherlikeme.com

Ahhoz, hogy a sminked szép és tartós legyen, fontos a bőröd megfelelő előkészítése, ami a tisztítást és a hidratálást jelenti.

Az arckrémed felvitelénél is segítségül hívhatod a Beauty Blender-t – tegyél belőle egy keveset a szivacsra, majd körkörös mozdulatokkal oszlasd el a bőrödön. Így sokkal alaposabban el tudod kenni, és éppen annyi mennyiség kerül az arcbőrödre, amennyire szüksége van.

Ezután jöhet a primer, amit szintén felvihetsz a csodaszivaccsal. Kis nyomkodó mozdulatokkal dolgozd bele a bőrödbe, különös tekintettel azokon a területeken, amik fényesedésre hajlamosak.

Korrektorozás Kép forrása: stellar.ie

Nem minden korrektort könnyű eldolgozni az ujjaiddal vagy egy ecsettel, ez a sminkszivacs azonban ebben is a segítségedre lehet.

Rakd fel a kívánt mennyiségű korrektort a szemed alá, majd a Beauty Blender hegyesebb végével, ütögető mozdulatokkal pár pillanat alatt eldolgozhatod úgy, hogy az tökéletesen illeszkedjen a bőrödhöz.


Ezt olvastad már? 7 hiba, amit lehet, hogy te is elkövetsz a korrektorozásnál


Ha nyomós korrektorod van, azt teheted egyből a szivacsra, így még az ujjaidat sem kell összemaszatolnod.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!