A legszebb ünnepi sminkek, amiket ki kell próbálnod az idén

Zabolai Margit
Írta: ,

Az ünnepi időszakban nem csak az ajándékokat csomagoljuk, meg a házat díszítjük, magunkért is szeretünk a szokottnál is jobban kitenni egy kicsit. Ilyenkor néhány erősebb sminket is kipróbálhatsz az újévi bulira, de persze a szolidabb sminkek is illenek az alkalomhoz. Képeinkből ihletet meríthetsz.

Modern és dögös

A tökéletes, letisztult alapra szinte kívánkozik a tusvonal, a legújabb trendeknek megfelelően pedig ez akár egészen vastag, karakteres vonal is lehet, amit, ha a vége felé elvékonyítasz, huncut cicaszemeket kölcsönözhetsz magadnak.

Mivel a smink és a frizura is egyszerű színekkel és határozott vonalakkal dolgozik, az ajkakra érdemes valamilyen nem túl erős, mégis pop out színt választani, ami szinte kiragyog az arcodból.

Ehhez a modern, vagány sminkhez sötét körmök illenek, ha a fekete neked túl erős, próbálkozz mély bordóval, vagy sötét lilával.

Romantikus szépség

Akár a karácsonyi vacsorához is jó választás lehet ez a klasszikus smink, de ha szilveszterkor vintage stílusú ruhát öltesz, akkor is remek választás.

A szemet barna ceruzával satírozd körbe, a szemhéjakra pedig füstös technikával vidd fel a sminket, de fekete helyett grafitszürkét és lilás kéket válassz, mert így kevésbé lesz drámai a hatás.

Pirosító helyett használj természetes hatású bronzosítót, az ajkaidra pedig hidratáló, enyhén csillogó rúzst válassz.

Ennek a sminknek elengedhetetlen része a tökéletes szemöldök, ezért győződj meg róla, hogy rendesen van szedve, és ha kell, egy barna szemceruzával erősítsd meg a vonalait.