9 szépségtipp, amivel túlélheted az utazást

Stumpf Bea
Írta: ,

Bárhova is utazol, bármivel is mész – repülővel, vonattal, autóval, busszal –, az utazás általában lefáraszt, ami a bőrödön és a hajadon is meglátszik. Ha csak kis csomaggal utazhatsz, még nagyobb a kihívás, hiszen nem viheted magaddal az összes szépségápolási terméked. Adunk néhány ötletet, hogy megérkezve is top formában legyél!

Lezárható tasakok Kép forrása: theeverygirl.com

Bár csak a repülőgépeken kell a folyadékokat lezárható tasakban szállítanod, hidd el, ezzel te is jól jársz.

Elsőre nyűgnek tűnhet külön tenni a folyékony termékeket, ez mégis sokat segít majd abban, hogy tényleg a legszükségesebb dolgok legyenek nálad, mégpedig rendszerezve.

Tipp: Töltsd kis zárható flakonokba a kedvenc termékeidet, vagy használd a boltokban kapható mintákat, és tényleg csak a legfontosabbakat vidd magaddal!


Repülővel utazol? Ezekre jobb, ha felkészülsz!


A toplista Kép forrása: theeverygirl.com

Ugyan nehéz kiválasztani, mit is vigyünk magunkkal a kedvenceink közül, de egy kis rafinériával ezt a problémát is kipipálhatod.

Az alapozód helyett tegyél be egy CC krémet, ami hidratál és fedést is biztosít egyben, a sminklemosód és a tonikod helyett pedig szerezz be arctisztító kendőt!

A lényeg, hogy próbáld meg minimálisra csökkenteni a szépségápoláshoz szükséges termékek számát.

Azért a kedvenc szempillaspirálod semmiképp ne maradjon otthon, és ha nyáron utazol, akkor naptej is mindenképp legyen nálad.