6 vadiúj sminktrend, amit muszáj lesz kipróbálnod a nyáron

Nagy Rebeka
Írta: ,
6 vadiúj sminktrend, amit muszáj lesz kipróbálnod a nyáron

A sminkelés egy elképesztően kreatív műfaj, ezért trendekben és új őrületekben sosincs hiány. De vajon melyek azok a technikák, amiket tényleg érdemes kipróbálni, sőt rendszeresen alkalmazni a mindennapokban? Most 6 újdonságot mutatok, ami biztosan ilyen, és ami hatalmas divat lesz a nyáron!

Strobing, azaz természetes csillogás Kép forrása: hairstyles-haircuts.com

A strobing tavaly nyár óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ennek a technikának a lényege, hogy kiemeli az arcod természetes fényét, és üde, természetes arcbőrt varázsol. Fontos, hogy egy ilyen sminknél egyáltalán ne használj púdert az arcodra (vagy csak nagyon keveset)! A természetesség érdekében ugyanis meg kell tartanod az arcod saját csillogását is, hogy aztán még jobban rásegíts egy kis highlighterrel. 

Ez a highlighter egyébként lehet por állagú, de ahhoz, hogy tovább fokozd ezt a fényes külsőt, a krémes arcfény lesz a legjobb választás. Tegyél belőle egy kicsit a két szemöldököd fölé, az arccsontodra mindkét oldalon, az orrod hegyére, és a felső ajkad feletti gödröcskébe. A lényeg, hogy ne ess túlzásba, tartsd meg a természetes hatást, és élvezd, ahogy ragyog a bőröd!

A 90-es évek egyik legnagyobb sminktrendje volt a csillám, ami idén nyáron újra visszatér a divatba. A csillámpor nagyon sok mindenre használható a smink terén – egy nyáresti buliban például tökéletes lesz a szemeden.

Persze, ha azt mondom, csillámpor, ne az ízléstelen, színes, óriás csillámokra gondolj, hanem a kisebb szemű ezüst vagy arany, esetleg bronz csillogású verziókra, amik finom és elegáns hatást keltenek.

Ezt a csillámot úgy rögzítheted, hogy raksz egy vékony réteg korrektort a mozgó szemhéjadra, majd az ujjaddal belenyomkodsz egy kevés csillámport, végül pedig kiemeled a szempilláidat spirállal vagy egy hangsúlyos műszempillával.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!