6 gyönyörű smink Halloweenra – Buliba és jelmezhez is

Zabolai Margit
Írta: ,
6 gyönyörű smink Halloweenra – Buliba és jelmezhez is

Halloweenkor mindenki kicsit kirúghat a hámból: jelmezt ölteni eleve mókás dolog, de ilyenkor még az olyan hajmeresztő ötletek is beleférnek, amelyeket Farsangkor mondjuk nem mernél bevállalni. Ha szívesen játszol a sminkeddel is, akkor mutatunk néhány különleges ötletet, amelyet Halloweenkor kipróbálhatsz, akár jelmezben, akár a legjobb partiruhádban érkezel a buliba.

Gót királynő

Ennek a sminknek az ízét a sötét és világos árnyalatok kontrasztja adja.

Egy merész, fekete rúzs nem feltétlenül jó választás az év többi napján, de most remekül illik a hangulathoz, és vérfagyasztóan dögös lehet.

Mindenképpen világos, már majdnem fehér púdert használj az alapozód fölé, és jól dolgozd el, mert ennek a sminknek a tiszta bőr az alapja.

A járomcsontodat egy leheletnyi bronzosítóval teheted még drámaibbá, a füstős szemek pedig remekül illenek a fekete rúzshoz.

Az i-re a pontot a műszempilla teszi fel, de ne használj egy teljes csomagot, csak a szálas változat néhány tincsét tedd a szemeid sarkába.

Szexi boszorkány

A boszorkány kosztüm népszerű választás Halloweenkor, de a boszorkányos jegyek a kiegészítőidben és a sminkedben akkor is megjelenhetnek, ha jelmez nélkül érkezel, csak az ünnepi hangulatot szeretnéd fokozni egy kicsit.

Ne ragadj le a sötét színeknél, elég, ha ezek a kiegészítőidben megjelennek.

A hatást még drámaibbá teszi, ha ehhez ártatlan, mégis mágikus hatású sminket készítesz.

A rózsás ajkak akár egy natúr smink részei is lehetnének, de a szépen eldolgozott, nagy adag pirosító már kicsit merészebb, a szemeken pedig nyugodtan elengedheted a fantáziádat.

A kék, a lila vagy a zöld színek egy sötétebb kontúrral a szemed körül nem tűnnek ijesztőnek, mégis bizsergetően nyugtalanító hatást kelthetnek.