5 rúzs, 5 alkalomra. Így viseld őket

Berényi Nóri
Írta: ,
5 rúzs, 5 alkalomra. Így viseld őket

Kép forrása: whatoliviadid.com

Egy jól megválasztott rúzs igazi kincs egy női táskában. Az a jó benne, hogy még a no makeup napokon is simán felkenhető egy nude árnyalat, melytől csak még természetesebb lesz az arcod. Persze nem mindegy, hogy bizonyos helyekre, eseményekre milyen színt választasz, szóval most ehhez adunk pár tippet.

Munkába Kép forrása: totalbeauty.com

Nehéz megtalálni az egyensúly, már ami a munkahelyi sminket illeti. Nem jó, ha túl sok vagy, de az sem, ha mindig egyhangú a kinézeted.

Fontos tudnod, hogy amennyiben egy erősebb rúzsra esik a választásod, a szemedet mindenképpen hagyd szabadon, vagyis maximum szempillaspirál és egy kis szemhéjpúder kerüljön rá.

Ez azért is tanácsos, mert így mindenki a szépen kirúzsozott szádra fog koncentrálni. Egy ilyen szép, halvány rózsa árnyalat szuper választás, ráadásul az idei ősz nagy slágere lesz.

Leginkább a sötétebb színek közelében érvényesül, így például egy fekete kosztümhöz tökéletes párosítás.

Állásinterjúra Kép forrása: blog.lindseyshaun.com

Állásinterjún alapszabály, hogy a külsődnek nem szabad elvonnia a figyelmet rólad. Ha túl sok vagy, az nem csak az interjúztatónak kellemetlen, de egy idő után neked is zavaró lesz, hogy folyamatosan vizslat a szemével.

Így a legjobb, ha a sminked is letisztult, akár az öltözéked. Nem kell több réteg alapozó, hiszen nem bulizni indulsz. Elég egy kis szempillaspirál, némi pirosító és a rúzs legyen nagyon minimális.

Bőven elég egy nude árnyalat, ami pont csak egy szép alapot képez az ajkadon és arra mehet egy kis szájfény, hogy mégis üde legyen a tekinteted. Ezzel tuti befutó leszel.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!