5 gyönyörű, téli smink, amit neked is ki kell próbálnod az idén

Zabolai Margit
Írta: ,
5 gyönyörű, téli smink, amit neked is ki kell próbálnod az idén

Az új évszakok egyben új lehetőségeket is hoznak, a tél pedig nem csak a síeléssel vagy a forralt borral jár kéz a kézben, hanem a karakteresebb, vagy éppen teljesen természetes hatású sminkekkel is. Kövesd az idei legújabb trendeket, próbáld ki az alábbi gyönyörű sminkeket, és csempéssz egy kis forróságot a hűvösebb napokba!

Metálos csillogás

Tavaly óta sláger a metálos, fémes csillogás, ami egy visszafogott, téli sminkben legszebben talán a szemhéjon jelenhet meg.

Ha extra pigmenteket is elhelyezel a szempillák vonalában, azzal azonnal ünnepivé is varázsolhatod a sminket, ami így akár karácsonyra vagy szilveszterre is ideális, de e nélkül bulikba, vagy akár randira is bátran próbálkozhatsz vele.

Ahhoz, hogy a smink ne tűnjön túl soknak vagy közönségesnek, használj mattító alapozót és semleges, bézs színt az ajkaidra.

A fémes szín egy kevésbé csillogó változata a körmeiden is visszaköszönhet a tökéletes összhatás kedvéért.

Hűvös szépség

A natúr sminkek mindig a tél kedvencei közé tartoznak. Egy ilyen smink alapja a tökéletes hidratáltság, hiszen a bőrödnek hamvasnak és puhának kell tűnnie.

Az ajkaidra mindenképpen valami színezett hidratálót használj rúzs vagy szájfény helyett, mert ezek csak még jobban kiszáríthatják a bőrödet. Alapozó helyett jó választás lehet egy ugyancsak színezett hidratáló.

A rózsás színű pirosítót az arccsont alatt, egészen a fül vonaláig vidd fel. Hangsúlyozd a szemöldöködet, a szempilláid vonalába viszont csak természetes árnyékot vigyél egy barna szemceruzával.

A szempilláidra mindenképpen vízálló spirált válassz, hogy a hideg vagy a hópelyhek se tegyék fáradttá a tekintetedet.

Végezetül vigyél fel egy kevés highlightert az orrod két oldalára és a szemeid tövébe a teljesen friss hatásért.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba