5 beauty blogger, akit érdemes követni az Instán

Zabolai Margit
Írta: ,

Akár a metrón, akár a boltban sorba állva, jól esik néha végigpörgetni az Instagramon néhány ötletadó képet. Ha érdekel a smink, divat, szépségápolás világa, akkor ők garantálják, hogy mindig legyen itt látnivalód.

Michelle Phan (@michellephan) Kép forrása: Instagram.com

A népszerű beauty blogger a YouTube-bal lett ismert és népszerű, de ma már persze a közösségi média összes oldalán ott van. Az amerikai-vietnámi sminkmester egész sokmindent posztol az Instájára, legutóbb például az animék iránti rajongását tette egyértelművé egy sorozattal, de vannak egész jó style fotói is.

Ha nem áll távol tőled a K-pop, akkor ezt is szeretni fogod. Én nagyon régóta kedvelem őt, és bár a stílusom mára sokat változott, alapvetően még mindig szeretem nézegetni a képeit, mert ötletesek, eredetiek, és nagyon látszik, hogy ért ahhoz, amit csinál.

Robin Block (@beautyisboring_) Kép forrása: Instagram.com

Robin Block sminkmester és fotós, és lássuk be, ez a tökéletes kombináció, ami egy jó Insta oldalhoz kell.

A képen abszolút látszik a művészi hajlam, és bár nem annyira a mindennapi életben is használható tippekkel van tele az oldala, mégis érdemes követni, én legalábbis már nagyon sokszor inspirálódtam belőle, arról nem is beszélve, hogy egy-egy képe olyan remekül van megkomponálva, olyan szépek rajta a színek és a fények, hogy tényleg legszívesebben kinyomtatnám, és bekeretezve kitenném a falra.