4 szenzációs smink ötlet a munkahelyi ünnepi bulira

Horváth Petra
Írta: ,

Bizonyára már mindenki munkahelyén szóba került a kötelező Karácsonyi összejövetel kérdésköre. Ez már csak ilyen, ha Ünnepek, akkor mindenki azonnal kisangyal módra vált, kedves lesz a másikkal, talán még a vezetők is elnézőbbé válnak a beosztottakkal, és természetesen ünnepi lázban ég az egész cég. A közhiedelemmel ellenben azonban nem feltétlenül kell rosszra számítani, ha céges Karácsonyi ünnepségről van szó. Szerencsére számtalan pozitív példa bizonyítja, hogy gondos szervezéssel, és a megfelelő csapattal bizony feledhetetlen és hangulatos ünnepségek bonyolíthatók le. Ha pedig maga a rendezvény jónak ígérkezik, nem árt kicsípni magunkat, főként, ha facérok vagyunk, és vannak kiszemeltek a társaságban. Íme, négy smink ötlet, ami egy céges Karácsonyi buliban megállja a helyét!

Ha nagyon hivatalos eseményre számítasz, nem árt, ha kissé visszafogottabb sminket választasz. Egy naturalista look, hangsúlyos szájjal biztos befutó lehet!

Mivel egy ünnepi eseményről van szó, így nem feltétlenül kell a barnás árnyalatok világában mozogni, elmerészkedhetünk a burgundi, esetleg a zöldes tónusok felé is, csak ne vigyük túlzásba.

Emellett érdemes a highlighter-t és a sok pirosítót is kerülni, illetve természetesen a kontúrt is érdemes finomra venni. Ezzel a megoldással egyszerre lehetünk elegánsak, kifinomultak és nőiesek is, ami egy hivatalosabb eseménynél elengedhetetlen!

A ragyogó Kép forrása: hu.pinterest.com

Szerencsésebb esetben már egy olyan céges partira vagyunk hivatalosak, ami valamivel barátibb hangulatot áraszt, így a sminkek terén sem kell túl visszafogottra venni a dolgokat.

Természetesen, ha nem vagyunk az erős sminkek híve, akkor a kettő közötti arany utat kell megtalálni, ami egy ünnepi smink esetében a hangsúlyos szemet jelenti, illetve a ragyogást kölcsönző termékek használatát!

Ma már számtalan drogéria kínálatában találhatunk minőségi, pigmentált szemhéj palettákat, amik tartalmaznak ragyogó tónusokat is.

Ha fokozni szeretnénk a ragyogást, feldobhatjuk egy kis glitterrel is a végeredményt, illetve ebben az esetben a finom highlighter alkalmazása is megengedett!