A legszebb 2019-es őszi smink trendek, szerintünk

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A legszebb 2019-es őszi smink trendek, szerintünk

Az idei sminktrendek meglehetősen széles skálát vonultattak fel a kifutókon.

A no-make up look

A természetesség egyre több helyen kerül a központba: töretlen népszerűségnek örvend a lakberendezésben, a frizurák világában és persze a divatban is rendszeresen feltűnik. Érthető módon nem kerülte a sminktrendeket sem, sőt! Olyan komoly szerephez jutott, hogy az egyik legközkedveltebb irányzat lett a no-make up look, avagy azok a sminkek, amikről senki nem tudja megmondani, hogy valójában ott vannak.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Jó hír ez azoknak, akik alig, vagy egyáltalán nem szoktak sminkelni, ők most akarva, akaratlanul is divatosak lesznek a natúr megjelenésükkel. És hogy mi jellemzi ezt a trendet? Leheletvékony alapozóréteg, vagy BB krém, természetesen hagyott szemöldök, matt, áttetszőnek ható rúzs, és legfeljebb egy nagyon halvány, barackos, barnás szemhéjfesték. A szempillák sem feltűnőek, olyan hatást keltenek, mintha csak egy rétegnyi olajjal ápoltad volna őket.

Bronzos istennők

Ugyancsak nem áll messze a természetességtől a bronzos ragyogás, aminek már a nyári szezonban is érdemes hódolni, hiába csak ősztől-téltől lesz hivatalosan is trendi ez az irányzat. A bronzos színek, pirosítók a hideg hónapokban nem a barna bőrre kerülnek fel a divat szerint, hanem a már kifakult, világosabb alapra, ettől lesznek igazán különlegesek.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ennél az irányzatnál hangsúlyosan bronzos az arcbőr, tehát az alapozó és a pirosító adja meg az alapját a teljes sminknek, aminek az elkészítése egyébként nem túl bonyolult: barnás, bronzos szemhéjfestékeket és barna, vagy fekete szempillaspirált kell használnod.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!