A 2019-es nyári szezon legtrendibb sminkjei

Serestyén Sára
Írta: ,
A 2019-es nyári szezon legtrendibb sminkjei

Az idei sminktrendek nagyon széles skálán mozognak: a természetes sminkektől kezdve a csillogó, hangsúlyos szemeken át egészen a vérvörös ajkakig, minden megtalálható. Az egységet talán az adja, hogy mindegyik merít a 80-as és 90-es évek stílusából, így a nyári trend egyfajta időutazás a mai középkorúak tinédzser éveiben.

1. Bronzos csillogás

A bronzos csillogás és a napbarnított hatás valószínűleg egy jó ideig a nyári sminktrendek egyik alapját fogja képezni. Ez a fajta természetes, nyári hatású smink akár az irodába, akár egy laza hétköznapra is bevethető.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A bronzos hatás nem csak az arccsontokon és a dekoltázson, de a szemhéjakon is jól mutat. Ha szeretnéd kiemelni a szemöldökcsontodat, akkor oda is tegyél egy kis irizáló szemfestéket.

2. Természetes hatás

A kislányos, naturális sminkek minden évben hódítanak. Amióta Alicia Keys elkezdte a „no-makeup” mozgalmát, azóta töretlen a trend. Ráadásul nyáron az erős UV sugárzás miatt nem is ajánlott túl sok sminket használni, mert árt a bőrnek.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha problémamentes a bőröd, akkor bőven elég egy kis korrektort használnod a szemed körüli karikák eltüntetéséhez, egy kis folyékony pirosítót, amit az ajkaidon is használhatsz meg egy kis szempillaspirált. Idén ennyi smink is bőven elég ahhoz, hogy igazán sikkes legyél!

3. Csillámló tekintetek

A csillámpor idén újra virágkorát éli! Nincs olyan 2019-es fesztivál vagy parti, amit ne lehetne feldobni egy kis csillámporral.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Kombináld egyszínű szemhéjpúderrel vagy tegyél a szemed sarkába egy kicsit a csillogó szemfestékből, hogy kihangsúlyozd a szemzugaid. Az igazán vadóc hatás kedvéért az alsó szemhéjadat is kihúzhatod egy metálos, élénk színű tussal.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!