Megtaláltuk a csodaszert, amivel 10 évvel fiatalabbnak tűnsz

bien.hu
Írta: , Frissítve:
Megtaláltuk a csodaszert, amivel 10 évvel fiatalabbnak tűnsz

Az öregedés egy természetes folyamat, de ez még nem jelenti azt, hogy ennek az arcunkon is látszania kell. Az arcbőr, amely elvesztette fiatalos ragyogását, egészséges rugalmasságát és petyhüdt lett, újra feszes és üde lehet, ha a megfelelő krémet választjuk!

A botox a múlté!

Sok 30 éven felüli nő esik kétségbe a hangsúlyos és mély ráncoktól, pedig gyorsan megszabadulhatunk tőlük, méghozzá drága sebészeti beavatkozás vagy botox injekció nélkül. A piacon ugyanis megjelent a 100%-ban természetes hialuronsavat tartalmazó Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krém, amely rendkívül hatékony – az eredmények már 2 héten belül láthatóak! Ez a természetes hidratáló krém (amelyet NEM teszteltek állatokon!), láthatóan feltölti a mély ráncokat, serkenti a félhám természetes regenerációját és védi a bőrt a káros külső hatásoktól.

Hogyan működik a krém?

A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krém rendkívül hatékony összetevője a hialuronsav, amely biztosítja a bőr hosszantartó hidratálását és helyreállítja a sejtközi működést, javítva ezzel a bőr szerkezetét. A 4D Hyaluron ránctalanító krém a többi hialuronsavat tartalmazó terméktől abban tér el, hogy kizárólag kiváló minőségű, 100%-ban természetes, európai eredetű hialuronsav található benne. A mellékhatások nélküli hialuron hosszú távon biztosítja az arcbőr selymességét és fiatalosságát, melyre a nők többsége vágyik.

Két héttel a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krém használata előtt és után:

 

Szakértők ajánlásával

A 4D Hyaluron természetes ránctalanító krém klinikailag tesztelt, ezért a krémet szakértők is ajánlják, beleértve Kelemen Veronika szakasszisztenst:

Szakemberként, gyógyszerkiadó szakasszisztensként a 30 éven felüli ügyfeleimnek a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet ajánlom, amely 100% -ban természetes hialuronsavat tartalmaz, hatékonyan csökkenti a ráncokat és selymes, fiatalos bőrt varázsol. A krém természetes, szabadalmazott 4D ránctalanító formulája lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is eljussanak. A mély és mimikai ráncok már az első használat után láthatóan csökkennek. A krém rendszeres használatával javul az arcbőr tónusa, a bőr pedig selymes és kisimult lesz. A Lux-Factor 4D Hyaluron krém klinikailag tesztelt, minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik és nincsenek káros mellékhatásai. Magam is használom, és nagyon ajánlom mindenkinek, aki egészséges és fiatalos bőrre vágyik!

Horváth Évát is lenyűgözte

„Természetes hialuronsav reggel és este, az én bőrömnek nem is kell más kényeztetés!

Kipróbálnád a krémet?

Amennyiben Téged is idegesítenek a ráncok és kipróbálnád a jelenleg leghatékonyabb terméket a piacon, most több mint 50%-os kedvezménnyel rendelheted meg Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet a www.lux-factor.com webolodalon vagy a +36 21 252 40 50-es telefonszámon!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba