A kérdés, amit minden nő feltesz magának: Várni a szőke hercegre, vagy megalkudni?

Sokan egész életükben várnak valamire, aki megtestesíti számukra a szőke herceget, mások pedig belemennek olyan kapcsolatba, melyben talán már nem is igazán boldogok, de legalább van mellettük valaki. Nincs jó, vagy rossz döntés, csak egyre figyelj…a boldogságodra!

Hát leginkább a mesékben és nem valószínű, hogy testet öltve eljön érted, de nem is baj, hiszen mindenkinek mást jelent a szőke herceg. Ő nem tökéletes, ahogyan te gondolod, nem biztos, hogy az összes kocka látszódik a hasán és az sem valószínű, hogy úgy öli a sárkányokat, mint az eredeti a mesékben.

Ami, viszont biztos, az az, hogy a maga tökéletlenségével lesz számodra tökéletes, mert ilyen az élet. Aki egyeseknek tökéletlen, az valakinek úgy jó, ahogy van. Viszont a legnehezebb feladat egymás meglelése és ez bizony nem könnyű, de a jó hír az csajok, hogy nem is lehetetlen.

Nincsenek vakvágányok… Kép forrása: nathaliakalil.com.br

…csak tapasztalatszerzés. Könnyen lehet, hogy jó pár békát meg kell csókolnod a hercegedig.

Az élet éppen attól csodálatos, hogy néha zuhanunk, aztán felemelkedünk. A párkapcsolat nyelvére lefordítva, lehet, hogy ér néhány csalódás, de utána jön majd valaki, aki megváltoztatja az életedet.

Sok nő nem akarja feleslegesen pazarolni az idejét egy olyan emberre, aki iránt nem érez határtalan lángot, pedig lehet, hogy ez egy olyan tapasztalattal gazdagítaná életét, melyre nem is számít. A legfontosabb, hogy nyitott legyél új emberekre, mert soha nem tudhatod, hogy melyik maszk mögött lapul a te herceged.

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv