6 cipő típus, amit be kell szerezned a meleg szezonra

Zabolai Margit
Írta: ,

Végre jön a naposabb, melegebb, szárazabb idő, ami természetesen tökéletes kifogás… khm, úgy értjük, alkalom legyen arra, hogy beszerezz néhány új cipőt. Ez a hat típus például mindenképpen javasolt a szezonra, szóval csapj le rájuk, és nyugodtan fogd az egészet ránk! (X)

Szellős szandálok Kép forrása: ccc.eu

Természetesen, ha jó időről beszélünk, az első cipőtípus, ami eszünkbe jut, az a szandál.

Érdemes egy olyan darabot beszerezned, ami kényelmes és jól variálható, mint például ez a vidám mintás darab, ami sokféle nyári ruhához illik, de egy semleges farmeres összeállítást is azonnal feldob.

A vastagabb sarkú fazonok néhány éve jöttek vissza a divatba, és idén is népszerűek maradnak, ráadásul nagyon kényelmesek, a gardróbod strapa-darabjai lehetnek.

1 - Lapostalpú szandál

2 - Tűzpiros fordítottbőr szandál

3 - Pántos szandál

Félcipők a sűrű napokra Kép forrása: ccc.eu

Biztos, hogy ebben a szezonban is lesznek olyan napjaid, amikor sok mindent kell elintézned, és sokat kell talpon lenned, de ez nem jelenti azt, hogy közben ne lehetnél stílusos. Egy sportos és laza félcipő kiváló társad lesz az ilyen napokon, és ha egy egyszerűbb fazont, de anyagában vagy designjában különleges darabot választasz, akkor úgy is fogod érezni benne magad.

A fémes, csillogó cipők a szezon kedvencei lesznek, de értelemszerűen ezeket inkább egyszerű, letisztult vonalvezetésű és színű alapdarabokkal érdemes hordanod, hogy a cipő önmagában érvényesülhessen. A pasztell színű félcipők vagy a csipkés fazonok is 2017-es kedvencek.

1 - Ezüst espadrille

2 - Arany színű félcipő

3 - Világoskék fűzős cipő

4 - Csipke hatású félcipő