5 sikkes sapkabarát frizura a téli hónapokra

Nagy Niki
Írta: ,
5 sikkes sapkabarát frizura a téli hónapokra

Kép forrása: peus/depositphotos.com

Végre itt a hidegebb idő, nem kell azon izgulni, hogy két perc alatt összeizzadjuk a nagy gonddal megkomponált frizuránkat – vagy mégse, hiszen hiába nincs negyven fok árnyékban, lassan muszáj sapkát húzni, ami ugyanúgy tönkreteszi az ember haját, ha nem vigyáz. Vannak viszont olyan frizurák, amiket egyáltalán nem bánt a sapka – ezek közül mutatunk most meg párat.

Mivel a sapka úgyis csak a fejed felső részét fogja lelapítani, a loknik alsó részeire egészen nyugodtan fordíthatsz egy kis figyelmet.

A laza hullámok jól is mutatnak a sapkával együtt, és még akkor is dúsabbnak mutatják a hajadat, ha egyébként a teteje teljesen lelapul a szövet alatt.

Ennek a frizurának a hideg időben még van egy előnye: a nyakad sem fázik, ha elég hosszú a hajad hozzá, hogy betakarja.

Ha nem akarod kiengedni a hajadat, esetleg régen mostad már meg, és nem szívesen tennéd közszemlére, akkor ez a legegyszerűbb frizura, amit készíthetsz: fond be oldalra a hajadat, és hagyd, hogy a fonat kilógjon a sapka alól a válladra.

Ezzel a frizurával az sem baj, ha egy kicsit lelapul, hiszen úgy is mutat, így azoknak, akiknek a sapka tényleg a fejbőréhez tapasztja az összes hajszálát, tökéletes megoldás lehet.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!