Életmód / Lélek

Ez a három kérdéses személyiségteszt mindent elárul az életedről

Ez a három kérdéses személyiségteszt mindent elárul az életedről

3. Gondolj az életedben 5 olyan emberre, aki nagyon sokat jelent neked. Biztos, hogy ennél több is van, de most gondolkodás nélkül válassz ki közülük ötöt, aki elsőként eszedbe jut. Ezután mindegyikükhöz társíts egy, az alábbiakban felsorolt színt. Egy személy csak egy színt kaphat!

sárga, narancssárga, piros, fehér, zöld

ÉRTÉKELÉS

Ezután következik a válaszaid kielemzése!

Az első kérdésben az, hogy milyen sorrendbe tetted az állatokat, felfedi, hogy melyek a prioritásaid az életben. A tehén jelképezi a karrieredet, a birka a szerelmet, a ló a családot, a malac a pénzt, míg a tigris saját magadat szimbolizálja. Nézd meg, te mit milyen sorrendbe tettél, és ez alapján mi áll a fontossági listád első vagy éppen utolsó helyén!

A második kérdés során tudat alatt a saját életedet jellemezted. Az, hogy mit írtál a kutya mellé, elárulja, hogy milyennek tartod magadat. A macska a párod személyiségét szimbolizálja, ahogy te őt látod, a patkány pedig azt, hogy milyennek tartod az ellenségeidet. A kávéval való asszociáció a szexuális életedre utal, míg a tengerre használt kifejezés az életedet jellemzi általánosságban.

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást