Életmód / Ezotéria

Mennyire passzoltok össze? A számmisztika segítségével kiszámolhatod!

Így számold ki

Ahhoz, hogy kiszámolhasd, a numerológia szerint mennyire passzoltok össze a szerelmeddel, szükséged van a születési időpontotokra. Az adott napokat írd le egy papírra – természetesen az évről és a hónapról se feledkezz meg! A számokat – születési dátumonként – add össze addig, amíg egyjegyű eredményt nem kapsz. A kapott számokat ismét add össze, és a korábbiakhoz hasonlóan egészen addig haladj, amíg egyjegyű nem lesz a végeredmény. Már meg is van a ti kapcsolatotok száma!

Lássunk egy példát!

Ha a te születési dátumod 1990.04.16., akkor a számolás menete a következő: 1+9+9+0+0+4+1+6=30 azaz 3+0=3 így a te számot a hármas

Ha a kedvesed születési dátuma 1987.07.23. akkor a számolás menete a következő: 1+9+8+9+0+7+2+3=39 azaz 3+9=12 azaz 1+2 így a párod száma is hármas

A ti számotok 3+3=6

Ha a ti számotok az egyes

A ti kapcsolatotokban alapvetően a férfi energiák dominálnak, avagy jellemző módon inkább a párod az, aki irányítja ezt a viszonyt. Bár ő a dominánsabb fél, cserébe teljes női mivoltodban tündökölhetsz és élvezheted a kapcsolatotokat körbelengő optimizmust és a különböző fejlődési lehetőségeket. Romantika, megértés, harmónia uralkodik a szerelmetekben, aminek árnyoldala az lehet, hogy a társad időnként túlságosan birtoklóként, irányítóként léphet fel. 

Ha a ti számotok a kettes

Míg az egyes szám esetében a férfi energiák uralkodnak, addig a kettes szám arra enged következtetni, hogy a ti kapcsolatotokat a nőiség hatja át. Mit is jelent ezt? Semmiképpen azt, hogy mindenáron te lennél az irányító fél, vagy ráerőltetnéd az akaratodat a szerelmedre. Jóval inkább arra enged következtetni, hogy nálatok első helyen áll a szerelem, a romantika, a család. Minden egyéb körülménynél fontosabbak az érzelmek, úgy gondoljátok, ha szeretitek egymást, akkor semmi más nem számít.

Ha a ti számotok a hármas

A hármas szám kétélű fegyver a kapcsolatokat illetően. Egyrészt nagyon jó esély van arra, hogy anyagilag stabil lábakon álljatok, tehát minden körülmény ideális legyen ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott életetek legyen. A család, a nagyobb összejövetelek, esetleg a ranglétrán elfoglalt magas hely is erősen megmutatkozik a hármas számnál, viszont az érzelmek nem feltétlenül annyira erősek, szenvedélyesek. A biztonság adott, de az elsöprő szerelem ritka, legalábbis nem igazán sírig tartó a hármas szám esetében.

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Ha a ti számotok a négyes

Ha a ti kapcsolatokat a négyes szám jellemzi a numerológiában, akkor alighanem az örök hűségre esküdtetek fel. Mivel ez a szám a harmóniát és az egyenlőséget jelképezi a kapcsolatokban, jó esély van rá, hogy valóban sírig tart majd a boldogságotok. Sok négyes számú kapcsolatra jellemző, hogy a felek rengeteg időt töltenek együtt, akár közösen is dolgoznak. Bizalom, hűség, törődés, szenvedély és tervezhetőség – ezek jellemzik a ti szerelmeteket. 

Ha a ti számotok az ötös

Az ötös számból arra lehet következtetni, hogy a ti kapcsolatotok könnyed, kicsit szertelen, megfoghatatlan. Minden esély megvan rá, hogy rengeteget beszélgettek egymással, sokat utaztok, ismerkedtek másokkal és szerettek társaságba járni. Az ötös szám olyan a kapcsolatok között, mint a fiatalság jelképe, ám éppen emiatt megeshet, hogy ez a szerelem nem tart túl sokáig. De amíg tart, addig nagyon izgalmas, változatos és lángoló, magával ragadó. 

Ha a ti számotok a hatos

A hatos számmal jelképezett kapcsolatot alapvetően meghatározza a szerelem és szenvedély, de jól jelképezi a harmónia, a gyengédség, a törődés és az odaadás is. Mivel ebben a kapcsolatban ilyen erősen dominálnak az érzelmek, óhatatlan, hogy időnként összezördülések, mélypontok is adódjanak – amik után csak még édesebb a kibékülés. Óvatosnak kell lennetek, mert jellemző lehet rátok, hogy túl sokat féltékenykedtek, illetve annyira belefeledkeztek a szerelembe, hogy az élet egyéb területein túlságosan háttérbe szorítjátok a fejlődés lehetőségét.

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Ha a ti számotok a hetes

A ti kapcsolatotokra nagyban jellemzőek a hirtelen, váratlan fordulatok. Nehézségekkel és feszültségekkel tarkított a szerelmetek, ám éppen ettől válik annyira változatossá az életetek. Bár sokszor jól esne az állandóság és a nyugalom, a monotonitás a legkevésbé sem jellemző a kapcsolatotokra. Ennek hátterében sokszor kulturális, életkorbeli különbségek állnak, de az is megeshet, hogy az eltérő végzettségetek vezet a feszültségekhez. Mindezek ellenére, amíg az érzelmek összekötnek bennetek, addig nincs olyan nehézség, amit ne győznétek le közösen.

Ha a ti számotok a nyolcas

A ti kapcsolatotok alapvetően a szenvedélyre és az erotikára épül, ami nagyon komoly összetartó erő tud lenni még hosszútávon is. Nem mondhatjuk ugyanakkor azt, hogy tökéletesen zökkenőmentes lenne az életetek sőt, akár heves viták is tarkíthatják a mindennapjaitokat. Gyakori nézeteltérés lehet köztetek a féltékenység, illetve az, hogy nehezen köttök kompromisszumot. Kérdéses, mennyire értetek egyet a karrier fontosságában, viszont azt a nehézségek ellenére sem kérdőjelezitek meg, hogy összetartoztok.

Ha a ti számotok a kilences

Ha a kilences szám a tiétek a számmisztika szerint, akkor úgy érezhetitek, hogy jóformán számotokra is megfoghatatlan a kapcsolatotok. Sokszor szinte álomszerűen telnek a mindennapjaitok, ami részben nagyon jó, hiszen ez erős lelki kötelékre, karmikus szerelemre utal. Részben viszont hátrányos lehet, mert a klasszikus életet, esetleg a családot nagyon nehéz ilyen felfogás, életvitel mellett felépíteni. Mindezek és a kívülről érkező, kapcsolati támadások ellenére is jó esélyetek van arra, hogy a kapcsolatotok boldog és tartalmas lesz.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást