Életmód / Ezotéria

Mennyire passzoltok össze? A számmisztika segítségével kiszámolhatod!

Így számold ki

Ahhoz, hogy kiszámolhasd, a numerológia szerint mennyire passzoltok össze a szerelmeddel, szükséged van a születési időpontotokra. Az adott napokat írd le egy papírra – természetesen az évről és a hónapról se feledkezz meg! A számokat – születési dátumonként – add össze addig, amíg egyjegyű eredményt nem kapsz. A kapott számokat ismét add össze, és a korábbiakhoz hasonlóan egészen addig haladj, amíg egyjegyű nem lesz a végeredmény. Már meg is van a ti kapcsolatotok száma!

Lássunk egy példát!

Ha a te születési dátumod 1990.04.16., akkor a számolás menete a következő: 1+9+9+0+0+4+1+6=30 azaz 3+0=3 így a te számot a hármas

Ha a kedvesed születési dátuma 1987.07.23. akkor a számolás menete a következő: 1+9+8+9+0+7+2+3=39 azaz 3+9=12 azaz 1+2 így a párod száma is hármas

A ti számotok 3+3=6

Ha a ti számotok az egyes

A ti kapcsolatotokban alapvetően a férfi energiák dominálnak, avagy jellemző módon inkább a párod az, aki irányítja ezt a viszonyt. Bár ő a dominánsabb fél, cserébe teljes női mivoltodban tündökölhetsz és élvezheted a kapcsolatotokat körbelengő optimizmust és a különböző fejlődési lehetőségeket. Romantika, megértés, harmónia uralkodik a szerelmetekben, aminek árnyoldala az lehet, hogy a társad időnként túlságosan birtoklóként, irányítóként léphet fel. 

Ha a ti számotok a kettes

Míg az egyes szám esetében a férfi energiák uralkodnak, addig a kettes szám arra enged következtetni, hogy a ti kapcsolatotokat a nőiség hatja át. Mit is jelent ezt? Semmiképpen azt, hogy mindenáron te lennél az irányító fél, vagy ráerőltetnéd az akaratodat a szerelmedre. Jóval inkább arra enged következtetni, hogy nálatok első helyen áll a szerelem, a romantika, a család. Minden egyéb körülménynél fontosabbak az érzelmek, úgy gondoljátok, ha szeretitek egymást, akkor semmi más nem számít.

Ha a ti számotok a hármas

A hármas szám kétélű fegyver a kapcsolatokat illetően. Egyrészt nagyon jó esély van arra, hogy anyagilag stabil lábakon álljatok, tehát minden körülmény ideális legyen ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott életetek legyen. A család, a nagyobb összejövetelek, esetleg a ranglétrán elfoglalt magas hely is erősen megmutatkozik a hármas számnál, viszont az érzelmek nem feltétlenül annyira erősek, szenvedélyesek. A biztonság adott, de az elsöprő szerelem ritka, legalábbis nem igazán sírig tartó a hármas szám esetében.

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Ha a ti számotok a négyes

Ha a ti kapcsolatokat a négyes szám jellemzi a numerológiában, akkor alighanem az örök hűségre esküdtetek fel. Mivel ez a szám a harmóniát és az egyenlőséget jelképezi a kapcsolatokban, jó esély van rá, hogy valóban sírig tart majd a boldogságotok. Sok négyes számú kapcsolatra jellemző, hogy a felek rengeteg időt töltenek együtt, akár közösen is dolgoznak. Bizalom, hűség, törődés, szenvedély és tervezhetőség – ezek jellemzik a ti szerelmeteket. 

Ha a ti számotok az ötös

Az ötös számból arra lehet következtetni, hogy a ti kapcsolatotok könnyed, kicsit szertelen, megfoghatatlan. Minden esély megvan rá, hogy rengeteget beszélgettek egymással, sokat utaztok, ismerkedtek másokkal és szerettek társaságba járni. Az ötös szám olyan a kapcsolatok között, mint a fiatalság jelképe, ám éppen emiatt megeshet, hogy ez a szerelem nem tart túl sokáig. De amíg tart, addig nagyon izgalmas, változatos és lángoló, magával ragadó. 

Ha a ti számotok a hatos

A hatos számmal jelképezett kapcsolatot alapvetően meghatározza a szerelem és szenvedély, de jól jelképezi a harmónia, a gyengédség, a törődés és az odaadás is. Mivel ebben a kapcsolatban ilyen erősen dominálnak az érzelmek, óhatatlan, hogy időnként összezördülések, mélypontok is adódjanak – amik után csak még édesebb a kibékülés. Óvatosnak kell lennetek, mert jellemző lehet rátok, hogy túl sokat féltékenykedtek, illetve annyira belefeledkeztek a szerelembe, hogy az élet egyéb területein túlságosan háttérbe szorítjátok a fejlődés lehetőségét.

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást