Életmód / Ezotéria

A számmisztika árulkodik a személyiségedről: a te sorsszámod vajon melyik zodiákushoz tartozik?

A számmisztika szerint nincs olyan az életünkben, amivel kapcsolódóan ne találhatnánk összefüggéseket, mégpedig a matematika segítségével. Igaz ez a zodiákusodra is! Elég, ha a születési dátumod alapján kiszámolod, mi a sorsszámod, az alapján ugyanis máris tudni fogod, a számmisztika szerint milyen csillagjegy szülötte vagy igazából.

Hogyan számold ki?

Nincs nehéz dolgod, ugyanis csak össze kell adnod a születési dátumodban szereplő számokat. 

Pl.: ha 1989.12.31-én születtél, akkor 1+9+8+9+1+2+3+1=34
Ezután a kapott kétjegyű számot is össze kell adnod, míg egyjegyű számot nem kapsz.
A példánál maradva 3+4=7
Neked tehát a számmisztika alapján 7-es a számod.

De vajon melyik csillagjegyhez tartozol? Számold ki és nézd meg, mi jellemzi a személyiségedet!

Ha a te számod az egyes

Amennyiben a számolás során egyest kaptál eredményül, úgy a számmisztika szerint oroszlán a zodiákusod. Jellemző módon erőteljes, határozott egyéniség vagy, aki sosem ijed meg a nagyobb kihívásoktól sem. Sokat adsz mások véleményére, arra, hogy mit gondol rólad a környezeted, ezért igen magasra teszed a mércét saját magaddal szemben (is).

Általánosságban véve tüzes, kreatív és harcias a személyiséged, miközben felvértezted magadat jó adag maximalizmussal.

A számmisztika árulkodik a személyiségedről: a te sorsszámod vajon melyik zodiákushoz tartozik?

Ha a te számod a kettes

Amennyiben a számolásod alapján kettes lett az eredmény, úgy a te zodiákusod a rák. Jellemző módon érzékeny, kedves és mindenekelőtt nőies nő vagy. Nagyban függ a hangulatod attól, hogyan viszonyul hozzád a környezeted.

Empatikus ember vagy, aki alapvetően érzelmi szálon mozog, és ritkán kockáztat. Könnyen elegyedsz beszélgetésbe másokkal, nem gond számodra a barátkozás. A párkapcsolat központi szerepet tölt be az életedben, de hasonlóan fontos, hogy anyagilag biztonságban tudhasd magadat.

Ha a te számod a hármas

Amennyiben a te számod a hármas, úgy a számmisztika szerint az ikrek zodiákushoz tartozol. Kiváló a kommunikációs képességed, gyors a felfogásod és gyakorlatilag nincs olyan téma, amire ne csapnál le azonnal. Imádod a változatosságot, szívesen utazol, és nem cövekelsz le egykönnyen valaki mellett.

Olvastad már?  10 munka, ami nagyon illik hozzád, ha Víz jegyű vagy

A humorod ugyanakkor jó, és mivel ilyen könnyed a személyiséged, nem esik nehezedre, hogy mindenkit az ujjaid köré csavarj.

Ha a te számod a négyes

Ha a négyes számot kaptad eredményül, úgy te vagy a realisták mintaképe: a zodiákusod ebben az esetben a szűz. Kissé konzervatívnak mondhatunk, ám nagyon precíz, megbízható, továbbá rendszerető vagy.

Mindenből megpróbálod a legtöbbet kihozni, törekszel a takarékoskodásra és nagy a teherbíró képességed. Jellemző rád, hogy szeretsz kritizálni, de nehezen veszed, ha téged minősítenek, ezért mindent meg is teszel annak érdekében, hogy erre sose kerülhessen sor.

Ha a te számod az ötös

Egy erős karaktert rejteget az ötös szám, a nyilas csillagjegyének egyéniségét hívatott megjeleníteni. A nyilasok tüzes, határozott egyéniségek, ezért ezekben a tulajdonságokban te sem szűkölködsz. Született optimista vagy, aki komolyan hisz magában, a céljaiban, miközben komoly figyelmet fordít a környezetére.

Rád is jellemző, hogy rugalmas és simulékony természet vagy, azonban csak addig mutatod a pozitív oldaladat, amíg nem sérül a szabadság iránti erős vágyad, továbbá nem becsülik alá a képességeidet.

A számmisztika árulkodik a személyiségedről: a te sorsszámod vajon melyik zodiákushoz tartozik?

Ha a te számod a hatos

Amennyiben a hatos számot kaptad eredményül, úgy a te zodiákusod a mérleg. Nagyon kedves, barátságos az alaptermészeted, szeretsz társaságba járni, és kifejezetten szívesen segítesz másoknak. Pozitív a kisugárzásod, úgyhogy igazán nem esik nehezedre partnert találni. Erre egyébként nagy hangsúlyt fektetsz, mert kiemelkedően fontos szerepet játszik az életedben a szerelem, a család kérdése.

Olvastad már?  Eláruljuk a legrosszabb tulajdonságaidat a csillagjegyed alapján. Magadra ismersz?

Örömmel foglalkozol mások problémáival – segítő szándékkal –, de néha hajlamos vagy rá, hogy ezzel kapcsolatosan túlzásokba ess.

Ha a te számod a hetes

A hetes csak a mesében varázslatos, a valóságban sokkal inkább komoly és realista: ehhez a számhoz ugyanis a bak csillagjegye rendeltetett. Mindig tervezel, új célokat, feladatokat tűzöl ki magad elé és nagyon fontosak számodra az anyagiak.

Törekszel arra, hogy komoly karriert fuss be, ezért nagy áldozatokat hozol. Jellemzően céltudatos vagy és határozott, és nem vagy az a kifejezetten társasági ember, sokszor szívesebben elmélkedsz egymagadban.

A számmisztika árulkodik a személyiségedről: a te sorsszámod vajon melyik zodiákushoz tartozik?

Ha a te számod a nyolcas

A nyolcas szám a numerológiában a koshoz tartozik. Ha te is ezt a számot kaptad eredményül, akkor nagyon jó a problémamegoldó képességed, miközben lendületes, dinamikus a személyiséged. Erős benned az önérvényesítési vágy, ennek megfelelően leginkább főnöki beosztásban találod meg a helyedet.

Nem igazán erősséged a nyugalom megteremtése és megőrzése, szereted, ha zajlik körülötted az élet. Utálsz veszíteni, ennek ellenére – vagy talán éppen ezért – rendszerint az ösztöneidre hallgatva haladsz előre a céljaid felé.

Ha a te számod a kilences

Nyugalmas, ám annál érzelmesebb jegyet takar a kilences: ehhez a számhoz ugyanis a halak zodiákus kapcsolódik. Nem igazán szereted a realitást, a hétköznapi szürkeségből neked mintegy menedék az álmok, művészetek világa. Nagy hangsúlyt fektetsz a szellemi dolgokra, kicsit álmodozó a személyiséged.

Eközben nagyon kedves, jóindulatú ember vagy, de egyúttal kicsit örök gyerek maradsz, aki nehezen vállal felelősséget saját magáért és az életéért. Hajlamos vagy rá, hogy zsörtölődő és követelőző legyél, ha az érzékeny bensőd egyensúlya valamilyen okból kifolyólag megbomlik.

Képek forrása: unsplah, xload/Depositphotos.com

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK