Életmód / Ezotéria

Ezért fog elhagyni a párod: a csillagjegye hamar lebuktatja

Ezért fog elhagyni a párod: a csillagjegye hamar lebuktatja

Nyilas

A Nyilas álmodozó, szabad szellemű típus, aki nagyon rosszul viseli, ha valaki megnyirbálja a szabadságterét, és letöri az álmait.

Ha nem tudod támogatni a terveit és elképzeléseit, a Nyilas férfi könnyen elveszíti a beléd vetett bizalmát, ez pedig azt jelentheti, hogy inkább olyat kezd keresni, akiben megtalálja ezt a támogatást.

Bak

A Bak megfontolt, előre tervező személyiség, aki egy komoly kapcsolatot valószínűleg csak olyannal tud elképzelni, akiben akár a jövőbeli gyermekei anyját is látja.

Ha úgy érzi, hogy te inkább a pillanatnak élsz, túlságosan spontán vagy, akkor lehet, hogy úgy érzi, nem vagytok egymáshoz valók, de ebben az esetben talán te sem találnád meg a boldogságot egy egyébként nagyon ragaszkodó, mély érzelmű Bak férfi oldalán.

Vízöntő

A Vízöntő számára a legfontosabb a szabadság, mivel szinte az élete minden területét a kreatív energiáiból működteti, aminek az előállításához viszont szüksége van az új tapasztalatokra, a társaságra, a kalandra.

Ne próbáld otthon ülő mintaférjjé változtatni, mert ebben az esetben gyorsan egérutat keres, ha viszont megadod neki a szabadságot, minden veled töltött pillanatot imádni fog.

Halak

A Halak férfi nem szereti elsietni a dolgokat, érzelmi világa meglehetősen összetett, és noha mindig megtalálja a megfelelő megoldást, ehhez csakis ő ismeri, hogy milyen úton jutott el.

Ha sürgeted, ha türelmetlen vagy, ha állandóan nyomás alatt tartod, akkor valószínűleg nem fogja különösebben jól érezni magát ebben a kapcsolatban.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást