Életmód / Ezotéria

Miért fog elhagyni a párod? A csillagjegye hamar elárulja

Mérleg

A Mérleg férfi számára különösen fontos a szexualitás, nem is annyira a mennyiség, mint inkább a minőség tekintetében.

Ha a kapcsolatban minden jól működik, akkor az ezen a területen is éreztetni fogja a hatását, ha azonban az érzelmek nem az igaziak, a Mérleg férfi a szenvedély területén sem tud kiteljesedni, és hamarosan máshol keresi majd a kalandokat.

Skorpió

A Skorpió igazi nyughatatlan típus, aki nagyon rosszul viseli, ha valaki irányítani próbálja.

Óvatos tanácsokat persze adhatsz neki, de ne próbáld meg átvenni az irányítást egy Skorpió fölött, mert gyorsan ledobja magáról a rabigát, és visszatér a szabadsághoz.

Nyilas

A Nyilas álmodozó, szabad szellemű típus, aki nagyon rosszul viseli, ha valaki megnyirbálja a szabadságterét, és letöri az álmait.

Ha nem tudod támogatni a terveit és elképzeléseit, a Nyilas férfi könnyen elveszíti a beléd vetett bizalmát, ez pedig azt jelentheti, hogy inkább olyat kezd keresni, akiben megtalálja ezt a támogatást.

Bak

A Bak megfontolt, előre tervező személyiség, aki egy komoly kapcsolatot valószínűleg csak olyannal tud elképzelni, akiben akár a jövőbeli gyermekei anyját is látja.

Ha úgy érzi, hogy te inkább a pillanatnak élsz, túlságosan spontán vagy, akkor lehet, hogy úgy érzi, nem vagytok egymáshoz valók, de ebben az esetben talán te sem találnád meg a boldogságot egy egyébként nagyon ragaszkodó, mély érzelmű Bak férfi oldalán.

Vízöntő

A Vízöntő számára a legfontosabb a szabadság, mivel szinte az élete minden területét a kreatív energiáiból működteti, aminek az előállításához viszont szüksége van az új tapasztalatokra, a társaságra, a kalandra.

Ne próbáld otthon ülő mintaférjjé változtatni, mert ebben az esetben gyorsan egérutat keres, ha viszont megadod neki a szabadságot, minden veled töltött pillanatot imádni fog.

Halak

A Halak férfi nem szereti elsietni a dolgokat, érzelmi világa meglehetősen összetett, és noha mindig megtalálja a megfelelő megoldást, ehhez csakis ő ismeri, hogy milyen úton jutott el.

Ha sürgeted, ha türelmetlen vagy, ha állandóan nyomás alatt tartod, akkor valószínűleg nem fogja különösebben jól érezni magát ebben a kapcsolatban.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW