Életmód / Ezotéria

Így szabotálod a saját szerelmi életed, a csillagjegyed szerint

Így szabotálod a saját szerelmi életed, a csillagjegyed szerint

Kos

A Kos eltökélt ember, akivel nehéz lépést tartani, ezért érdemes néha kicsit lassítanod a tempón. Állandóan az izgalmat és a kalandot keresed és ez a gyors ritmus túl sok lehet a partnerednek, akit elijeszthet ez az állandó felfokozottság. 

Bika

Borzasztóan magasak az elvárásaid, apró dolgok miatt képes vagy kiábrándulni és hirtelen jéghideggé válni a másikkal szemben. A kapcsolataidban nagyon lassan haladsz és nem engeded, hogy partnered siettesse a dolgokat kettőtök között. Bikaként képes vagy inkább hagyni a fenébe az egészet, ha úgy érzed, sürgetnek. 

Ikrek

Az Ikrek annyira társasági ember, hogy az már túlzás, hiszen mindenkivel barátkozol és bizony a flörtölést sem veted meg, ezt pedig nem minden partner nézi jó szemmel. Vitázni sem érdemes veled, mert sosem a megoldást keresed, csak szeretsz vitatkozni. 

Rák

Dolgoznod kell a kommunikációdon, mert túl gyanakvó vagy és még a legártatlanabb konstruktív jelzést is kemény kritikának veszed. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, légy egy kicsit könnyedebb. 

Oroszlán

Az a tény, hogy az Oroszlán mindig a középpontban akar lenni, egyesek számára imponáló, míg másoknak visszatetsző. Amennyiben partnered nem szeret meghúzódni a háttérben, vagy intim pillanatokra vágyik a tömegtől távol, legyél rá tekintettel. 

Szűz

Képes vagy szabotálni a legígéretesebben alakuló románcot is, mert perfekcionista vagy, aki elvész a részletekben. Mindent túlbonyolítasz, túlgondolsz és önmagad legszigorúbb kritikusa vagy. Kicsit lazíts a kontrollon és néha vállalj egy kis kockázatot is, mert megéri.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg

Beteges módon kerülöd a konfliktust, veled szinte lehetetlen megbeszélni a problémákat, mert inkább mindent a szőnyeg alá söpörsz, csak ne kelljen vitázni. Mindig védekezel és kifogásokat keresel, amik ráadásul nem mindig állják meg a helyüket.

Skorpió

Túl titokzatos vagy és partnerednek nehéz lehet az, hogy tisztában van vele, hogy sok mindent elrejtesz és elhallgatsz előle. Ráadásul úgy, hogy visszafelé te maximálisan elvárod, hogy a másik teljesen megnyíljon és mindent elmeséljen neked. Nem bízol senkiben és féltékenységre is hajlamos vagy. 

Nyilas

A Nyilas jópofa és laza személyiség, könnyű a barátodnak lenni és mindenki jól érzi magát a társaságodban. Ennek ellenére igazán mély kapcsolatot nem könnyű veled kialakítani. A saját fejed után mész és aki nem követ, azt hajlamos vagy az út szélén hagyni.

Bak

A Bak mindig dolgozik valamin, mindig van valami kitűzött célja, ami hajtja. Általában egyszerre több projektet futtatsz és szorgalmad irigylésre méltó, azonban ezt a párkapcsolatod sokszor megszenvedi, mert egyszerűen nem marad időd és energiád a partneredre. 

Vízöntő

Ha partnered mély érzelmi kötődésre vágyik vagy arra, hogy mindenben a lelki támasza legyél, gondolt okozhat neki bizonytalan és független személyiséged. Néha szakadj el világmegváltó terveidtől és figyelj a partneredre is, mert így nehéz veled komoly kapcsolatot kialakítani.  

Halak

Álmodozó vagy, aki partnerére imádott bálványként tekint a kapcsolatban és sokszor csalódsz, ha kiderül, hogy nem az a hibátlan eszménykép az illető, ahogy a fejedben élt. Próbálj meg a másikra is emberként tekinteni, ne csak mint egy idealizált fantáziára.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást