Nagy stressz TESZT – Tudd meg, mennyire élsz felfokozott életet!

Nagy stressz TESZT – Tudd meg, mennyire élsz felfokozott életet!

Címlap / Életmód / Egészség / Nagy stressz TESZT – Tudd meg, mennyire élsz felfokozott életet!

A következő tesztből kiderül, mennyire érint téged erősen a stressz és persze azt is megmutatjuk, mit tehetsz ellene!

0%

Gyakran bosszankodsz olyan dolgok miatt, amiken nem tudsz változtatni, például, hogy lassan halad a pénztárnál a sor, vagy éppen elment előtted a busz?

Előfordul, hogy napközben úgy érzed, képtelenség, hogy minden feladatoddal végezz?

Előfordul, hogy éjszaka arra ébredsz, hogy görcsöl egy izmod?

Van, hogy amikor pihenni tudsz, vagy a családoddal töltöd az időt, már akkor is a következő teendőd vagy határidőd miatt szorongsz?

Milyen gyakran érzed fáradtnak magadat?

Nagy stressz TESZT - Mennyire élsz felfokozott életet?
Maga vagy a megtestesült nyugalom – de fontos, hogy ez így is maradjon!

Nyugodt életet élsz, és a kihívásokat is jól kezeled, nem húzod fel magadat fölöslegesen dolgokon, ezzel önmagadat büntetve mások hibájáért. Nagyon jól teszed, és fontos, hogy ezt az állapotot meg is őrizd , hiszen a stressznek bizonyítottan súlyos egészségügyi következményei lehetnek!

A Magnézium Béres 375 mg + B6 filmtabletta kitűnő felszívódási profilú magnézium vegyületekkel segít, hogy hosszú távon is ilyen kiegyensúlyozott maradhass!
Sok a kihívás az életedben, nem árt odafigyelni magadra!

Sok olyan helyzettel találkozol, ami stresszt okoz az életedben, és ezt néha bizony meg is érzed már. Fontos, hogy most beavatkozz, mielőtt még rosszabbra fordul a helyzet, hiszen az állandó stressznek hosszú távon egészségügyi következményei is lehetnek.

Próbálj ki valamilyen meditációs technikát, vezesd le sporttal a fölösleges feszültséget és feltétlenül gondoskodj a magnéziumpótlásról: a Magnézium Béres 375 mg + B6 filmtabletta javítja a stressztűrő képességet, csökkenti a fáradtságot és az ingerlékenységet, így gyorsan visszaterelheted életedet egy kiegyensúlyozott mederbe.
Extrém sok stressz ér, ideje kicsit lazítani!

Szinte pattanásig feszültek az idegeid, ez pedig már érezteti is a hatását: rosszul alszol, izomgörcseid lehetnek, esetleg gyakran fáj a fejed is. Itt az ideje, hogy egyet hátralépj, és lazíts egy kicsit: ne feledd, semmi nem lehet olyan fontos, hogy rámenjen az egészséged! Ahol csak tudod, iktasd ki a stresszt az életedből, mert valószínű, hogy még így is marad bőven olyan, amit egyszerűen nem tudsz elkerülni. Meditációs technikákkal, testmozgással és az idegek védelméről gondoskodó magnéziummal ezekkel a kihívásokkal is megbirkózhatsz.

A Magnézium Béres 375 mg + B6 filmtabletta a csökkent stressztűrő képesség, fáradtság, ingerlékenység, izomgörcs tünetek együttes előfordulása esetén is látványos javulást hozhat.

Oszd meg az eredményed:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást