Dekor / Otthon

10 fürdőszoba trend, amitől komoly wellness élményed lesz

10 fürdőszoba trend, amitől komoly wellness élményed lesz

Szobaszerű kialakítás

Néhány éve még két igazán alapvető szempont számított a fürdőszobákban: a higiénia és a praktikum. Ezek az igények továbbra is megmaradtak, de melléjük került az otthonosság és a kényelem. A 2020-as fürdők gyakran már igazán szobaszerűnek tűnnek, köszönhetően a sok-sok textilnek, a kiegészítőknek és a vízálló melegburkolatoknak, tapétáknak.

Extra ülőalkalmatosság a fürdőben

A kényelem nagyon fontos az otthonokban, és kiemelten igaz ez a fürdőszobákban – főleg akkor, ha az alapcél az, hogy spa-élményben legyen részetek. A mostani trendek szerint egyszerre divatos és nagyon praktikus dolog egy mozgatható széknek, vagy valamilyen beépített ülőalkalmatosságnak helyet szorítani a fürdőszobában.

Óriási tusoló

A zuhanykabinokat már rég el kellett felejtenünk, ha a fürdőszobai trendeket vizsgáljuk, azonban idén végleg leáldozott ezeknek a kiegészítőknek. A helyüket átvették a hatalmas tusolók, amik sokszor szegély nélkül, üvegfallal kerülnek beépítésre, így még méretesebbnek, szellősebbnek tűnnek még a kisebb alapterületű fürdőszobákban is. 

Süllyesztett polcok

A mostanában felújításra kerülő fürdőszobákból már nem hiányozhatnak a süllyesztett polcok, amik nagymértékben kiszolgálják a legkülönfélébb wellness igényeket is. Tehetsz rájuk feltekert törölközőket, gyertyákat, díszeket, de természetesen a legkülönfélébb szépészeti termékeknek sem kell tovább bujkálniuk a fiókokban.

Hálóval egybenyitva

A régi otthonokban teljes újragondolás kell ehhez a projekthez, de megéri, ha igazi spa-élményre vágytok, ugyanis 2020-ban nagy divat egybenyitni a fürdőt és a hálószobát. Ehhez sokszor csak egy kisebb takarófalat húznak fel a tervezők, de van, hogy a termetes ágykeret mögött kap helyet a fürdőkád. 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást