Stílus / Arc

„Smink nélkül mentem el randira. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a reakció”

Panna randi partenere még csak észre sem vette a különbséget a sminkes és a smink nélküli változat között.

“A barátomat két éve ismertem meg egy házibuliban, az első randinkra pedig nagyon csinos sminket dobott nekem össze a barátnőm. Én kevésbé értek ehhez, így amikor a második találkánkra mentünk, már nem tudtam magam kifesteni olyan szépen. Próbálkoztam, de csak nevetségesen néztem ki, így a végén elegem lett, és természetes külsővel, smink nélkül jelentem meg. Már fel voltam készülve arra, hogy Gábor megjegyzi, milyen rosszul nézek ki, esetleg megkérdi, beteg vagy fáradt vagyok-e (klasszikus kérdés ilyenkor), de semmi.

Konkrétan fel sem tűnt neki, hogy nem sminkben jöttem, és amikor később rákérdeztem, azt mondta, hogy csak arra emlékszik, milyen jól néztem ki. Őt az apró részletek nem érdeklik.”

Olvasóink tapasztalata összességében pozitív volt, hiszen úgy tűnik, a férfiak többsége inkább a természetességet, valódi értékeket részesíti előnyben. Természetesen időnként megéri kisminkelni magunkat egy randira, romantikus programra, de megnyugtató a tény, hogy nekik akkor is tetszünk, ha hétvégén, smink nélkül ülünk otthon a kanapén. Ha pedig nem, akkor nem a megfelelő ember mellett vagyunk. 

Olvastad már?  Válassz gyógyító követ a születési hónapod alapján. Melyik a tied?

Ne akarjunk megfelelni a társadalom téves elvárásainak, és mindig csak annyi sminket használjunk, amennyivel komfortosan érezzük magunkat.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást