Stílus / Arc

„Smink nélkül mentem el randira. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a reakció”

Rita szereti a menő sminkeket, de épp egy ilyen randi ébresztette rá arra, hogy milyen fontos időnként a természetes külsőnket megmutatni.

„Bevallom, én szeretem a csinos sminkeket, és volt, hogy csak azért kifestettem a szemem, mert lementem a boltba. Az, hogy e nélkül menjek el randizni, számomra elképzelhetetlen volt, és ha valaki azt mondja, hogy egy nap mégis így alakul, el sem hittem volna. De megtörtént. Fél éve ugyanis megbeszéltem egy randit egy pasival, akivel amúgy a munkahelyemen gyakran összefutottunk. Még úgy gondoltam, előtte belefér egy edzés, mert felszaladt rám pár plusz kiló, és ha már megvettem a bérletet, ki akartam használni. Azonban elrepült az idő, késésben voltam, és választanom kellett: vagy sminkelek, vagy lezuhanyzok.

A másodikat választottam, így a randira még pont odaértem, de smink nélkül. Nagyon rosszul éreztem magam, már épp mondani akartam a srácnak 15 perc után, hogy kiszaladnék a mosdóba legalább egy alapsminket feldobni, amikor közölte, hogy mennyire jól nézek ki, sőt, nem tudja, mit csináltam a külsőmmel, de most talán még jobban is tetszem neki, mint a munkában.

Olvastad már?  8 dolog, amit a férfiak művelnek, a nők pedig teljesen elolvadnak tőle

Amikor elmondtam neki, hogy szimplán nem vagyok kisminkelve, közölte, hogy szerinte a természetes külsőm még szebb, noha a sminkes változat is szuper.

Azóta sokkal kevesebbet sminkelem magam, Tomival pedig épp most lett féléves a kapcsolatunk.”

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást