Életmód / Ezotéria

Ilyen smink illik hozzád a legjobban, csillagjegyed szerint

Ilyen smink illik hozzád a legjobban, csillagjegyed szerint

Kos

A Kos nők szeretik az egyszerűséget, rohanó világukban kevés idejük jut saját magukra. Szeretik az egyszerű frizurákat, a klasszikus formában levágott hajat, a praktikus gyorsan elkészíthető hajviseleteket.

Hétköznapokon visszafogott sminket alkalmaznak, de nagyobb eseményekre hajlamosak a vadítóan feltűnő sminkeket választani. A színeket illetően bevállalósak, leginkább a vörös, narancs, burgundi és pink árnyalatokat kedvelik, amelyek tükrözik szenvedélyes, tüzes személyiségüket. 

A Kosokhoz illő sminkek

Robbanékony természetéhez, tüzes temperamentumához nagyszerűen illik a drámai hatású, füstös szem, de a buján elegáns feltűnő színárnyalatok is, mint a tűzpiros, sötétlila illetve burgundi árnyalatú szemek és ajkak. Ha ilyen élénk árnyalatok mellett döntenek, a smink többi részét vegyék visszafogottra. 

A Kos arcbőrén jól mutatnak a pirosítók. Száraz arcbőr esetén használjon inkább színezett nappali krémet, egyébként alkalmazzon élénk porpúdert. A szemceruza kiemeli vonzó szemeit. Extravagáns megjelenésének elmaradhatatlan „kellékei” a színesre festett, ápolt körmök.

Bika

A Bika nők híresek szépségükről és elragadó stílusukról – nem is csoda, hiszen a Vénusz bolygó szülöttei. A jegy szülöttei a leginkább a föld színeiben érzik jól magukat, természetes szépségükhöz valóban ezek illenek a leginkább: zöld, türkiz, barna, bézs, rózsaszín, halványsárga, a legtöbb világos pasztell árnyalat. 

A Bikák nagyon komolyan veszik kinézetüket, ezért próbálják megőrizni testük arányosságát és adnak a jó öltözködésre.

A Bikákhoz illő sminkek

A Bika nők nagy hangsúlyt fektetnek a természetességre, ehhez pedig a legminőségibb termékeket választják. A Bika érzéki kisugárzását remekül kiemeli a földtónusú smink, illetve a semleges színek.

A szemet érdemes réz és föld színekkel hangsúlyozni, az igéző ajkak titka pedig a bordó, mályva, rózsaszín színhatás, pirosítónak pedig a barack különböző színárnyalatai illenek!
A túl erős, élénk árnyalatok nem a Bika nő színei. Sminkeléskor a tónusolás kulcsfogalom: egy szín több árnyalatának gusztusos, finom egybemosása ellenállhatatlanná teszi majd a jegy szülötteit. A Bika nő körmei ápoltak, a visszafogottabb színeket, de sokkal inkább az egyszerű, manikűr körömlakkot kedveli.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Ikrek

Megjelenésük kifinomult, serény mozgásúak, látszólag fesztelen stílust képviselnek. Mivel a Merkúr bolygó befolyása alatt vannak, az Ikrek nők igazi kaméleonok, akik minden helyzethez alkalmazkodni tudnak, ezért megjelenésük is mindig alkalomhoz illő. Az Ikrek öltözködésben és szépítkezésben is azt kedveli, ami eltér a hagyományostól. Nemcsak azért cseréli gyakran a frizuráját, mert szereti a változatosságot, hanem azért is, mert ez jó szórakozás számára. Kedvenc színe a sárga és az arany, ami tükrözi aktív, nyughatatlan természetét.  

Az Ikrek jegy szülöttei könnyedén élnek, könnyedén sminkelnek, és könnyedén rúzsoznak. A festegetéshez pedig vidám és világos színeket használnak, amelyet gyakran feldobnak az arany ragyogásával.

Az Ikrekhez illő sminkek

Ha az Ikrek jegy szülöttje vagy, a sárga minden árnyalata jól fog állni, hiszen serkentő és ragyogó, mint a Te személyiséged. Így viseld a szemeden: A fényes napsütés-sárga a szemek közepén és a belső szemzugban csodás tekintetet varázsol. Feketével kicsit füstösítsd a külső sarkakat.

A bronzosító púdereket is neked találták ki, mert fénnyel és napsütéssel ragyogják be arcodat. Az ajkakra természetes gyümölcsös színek kerüljenek, mint az eper, cseresznye vagy dinnye halvány rózsaszínjei.

Rák

Egész megjelenésük finom, nyugodt és védelmező. Kedvenc színeik a fehér, fekete és krémszínek. A Rák nőnek általában göndör vagy hullámos haja van: a loknik lágyan körbeölelve a fejet és az arcot, tükrözik viselőjük érzékeny énjét, és feminin, elegáns fellépést biztosítanak.

Imádja csinos hajdíszekkel feldobni frizuráját. A Rák a természetes hajszínre esküszik, de ha festet, akkor is csak kímélő, természetes módszerekkel. Lelke finom és érzékeny, ahogy a bőre is, éppen ezért sminkben is a visszafogott színeket keresi. Üde megjelenése miatt a pirosítót egyenesen neki találták ki!

Romantikus lelkivilágát és egyéniségét nem is fejezhetné ki jobban, mint „hercegnős” sminkkel. A rúzs általában klasszikus rózsaszín, néha kicsit vagányabb pink, de ettől az árnyalattól nem tér el semmi pénzért. Szereti a csillogást, a csillámporos villódzást, de csak a jó ízlés határain belül. 

A Rákhoz illő sminkek

A kedvenc rúzsainak színpalettáján csak rózsaszínek és a barack árnyalatai szerepelnek. A szemén jól mutat a terrakotta, a rozsdaszín, valamint a zöld minden árnyalata. Mivel vizes jegy, kéket is használhat, hiszen nagyon illik hozzá. Kicsit művészi hajlamait is megmutatja egy szép sminkben. Kerüli a „maszk hatást”, ezért az alapozóval mindig finoman bánik.

A hozzá leginkább illő szín a pink, kiemeli nőiességét és vidámmá teszik megjelenését. Így hordd: hogy elkerüld a „nyuszis” vagy a „királykisasszonyos” hatást, egy kis fehérrel jegesítsd az élénk pinket, majd csillámló szempillafestékkel feldobhatod az összhatást.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Az Oroszlánoknak markáns megjelenésük van, általában magasak és karcsúak, arcvonásaik karakteresek. Külsejük alakításakor elsősorban másságukat szeretik hangsúlyozni. Illik hozzájuk a feltűnő hajviselet, mint a tupírozott, dús hatású frizurák és nem riadnak vissza a különleges, ámde szokatlanabb hajszínektől sem. Az elegáns stílust kedvelik, külsejük alkalomtól függetlenül mindig kifogástalan.

Mivel szeretik a társaságot és a középpontban érzik a legjobban magukat, sminkjükben sem visszafogottak. Szeretik a csillogó festékeket, az erőteljes fekete tust, a határozott vonalú szemöldököt. A csillogó szájfény elengedhetetlen tartozéka sminkkészletüknek. Az elegáns stílus áll hozzájuk a legközelebb.

Az Oroszlánhoz illő sminkek

Az Oroszlán híres erős egyéniségéről. Ha Oroszlán vagy, akkor ahhoz, hogy a Téged övező figyelem osztatlan legyen, a sminkednek tökéletesnek kell lennie. A terrakotta és arany árnyalatok kiemelik személyiséged meleg, barátságos oldalát.

A Te színed a narancssárga. Ez a szín hatalommal és nagysággal tölt fel. Ha ezt viseled örömet fog okozni, növeli az optimizmust, könnyebben tudsz együttműködni másokkal. Vonzod a gazdagságot, jó pozícióba kerülsz az életben.

A szád többnyire csillogó rúzzsal van kiemelve és szájfénnyel teszed még ragyogóbbá. A rúzsozás nagymestere vagy, minden technikát betéve ismersz. A kedvenc rúzsaid színpalettáján az aranyos színek mellett az aktuális trendárnyalatok is szerepelnek…

Szűz

A Szűz nők megjelenése visszafogott, szeretnek minél kevésbé feltűnőek és természetesek lenni. Kedvenc színük a zöld, a sárga, és általában a földszínek. Mivel rendkívül precízek, öltözködésükben és egész megjelenésükben törekednek a kifogástalan, de nemesül egyszerű külsőre.

Hozzájuk leginkább a pasztell- és púdertónusok illenek. Frizurájuk klasszikus és visszafogott, gyakran választja a nem kihívó és rövidebb fazonokat, amelyek könnyen kezelhetők. A Szűz csak akkor festi a haját, ha már őszül. A hajformázó termékeket nem kedveli, általában a haját természetes egyenességében vagy göndörségében hordja. 

A Szűzhöz illő sminkek

Ha a Szűz jegy szülötte vagy, válaszd a semleges földszíneket. A rézszínű szemhéjpúderhez, amelytől élénkebbnek tűnnek a szemeid, használj barna szempillaspirált!

Másik színed, amivel bátran kísérletezhetsz a tenger- és a királykék. Ez a szín szépséggel, tisztasággal és bölcsességgel ruház fel. Segít enyhíteni a feszültséget, s eláraszt nyugalommal.

A fáradt kék kinyitja az elmét, türelmesebb leszel és bátorít az ékesszólásra. Ha király- vagy tengerkék árnyalatot viselsz, elérheted, hogy a szemeid fehérebbnek tűnjenek. Illik hozzá a sötétkék szempillafesték, de akár kék füstös szemet is varázsolhatsz magadnak.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg

A jegy szülöttei kifinomult szépséggel és kedves lélekkel vannak megáldva. Törekednek a harmóniára és mértékletességre. Remek érzékkel választják ki a hozzájuk illő öltözéket, frizurát és sminket.

Ruháit gondosan választja ki, a minőséget és a megfelelő színeket keresi, a végeredmény pedig elkerülhetetlenül… tökéletes. Imád a külsejével foglalkozni, ezért gyakran változtatja a frizurájukat. Kedveli a nem mindennapi formákat és színeket, de a nőies hullámok is nagyon jól állnak neki. Haját szívesen festi, elsősorban természetes színeket, vagy fekete festéket használ. Szereti a sima, egyenes fazont, a tiszta vonalakat.

A Mérleghez illő sminkek

A Mérleg csillagjegyben születtek színe a világoskék. Ez a szín a szeretetet, szépséget és kiegyensúlyozottságot jelképezi, vagyis mindazt, amit a Mérleg is fontosnak tart. Sminkeléskor elsősorban szemeit és szemöldökét emeli ki. A pasztellszínű szemhéjfestékek és barnás rúzsok nem hiányozhatnak a sminkkészletéből, emellett már csak alapozóra van szüksége. Száját színtelen szájfénnyel hangsúlyozza, csak ritkán sminkeli ki magát nagyon.

Skorpió

A Skorpió vele született provokáló képességgel rendelkezik, és soha nem kell cifra megjelenés neki ahhoz, hogy felfigyeljenek rá. Erős szexuális kisugárzással rendelkezik, kedvenc színe az ünnepélyes arany, vörös és a fekete.

A Skorpió lételeme a különbözőség, ezért sminkjében és frizurájában egyaránt egyéni megoldásra törekszik. Feltűnő, erős egyéniség, sokszor választ kihívó, extrém, vad hajviseletet. Kedveli az aszimmetrikus, modern fazonokat, hosszú hajnál a buja, rendezetlen fürtöket, érzéki formákat és természetesen a különleges színeket. Főként a vörös árnyalatai állnak közel hozzá. Ha pedig nem vörös mellett dönt, akkor szívesen festi haját szőkére.

A Skorpióhoz illő sminkek

Sminkeléskor figyel a varázslatos tekintetre, szemeit szemhéjpúderokkal és fekete tussal emeli ki. Az élénk színű, érzéki száj éppúgy hozzátartozik, mint az arcpirosítóval kiemelt halántékvonal.

A Skorpió jegy színe a burgundi-vörös. Ez a szín mélységet, erőt és szeretetet ihlet. Segít áthidalni a nehezebb időszakokat. Viseld a burgundi árnyalataid, s hamarabb észlelsz majd dolgokat, nő a kitartásod és nő a reakcióképességed. 

A kedvenc rúzsaid színpalettáján a legvilágosabb árnyalat a vérvörös, ennél csak sötétebbeket kensz magadra, csokoládébarnát, szederlilát, sötétkéket, de akár feketét is.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

A Nyilasok megjelenése kedélyes, öltözködése hétköznapi, de mindig összhangban van a környezetével. Kedvenc színei a piros minden árnyalata, narancs és indigó. Mindig lépést tart a divattal és szívesen kísérletezik megjelenésével.

Mindemellett szereti a kényelmes, természetes dolgokat, és ez a hajviseletén is meglátszik: az egyszerű, klasszikus frizurával érzi magát jól. Gyakran választ középhosszú frizurát, mert ebben egyesíteni tudja a kényelmet és a divatosságra való hajlamát.

A Nyilashoz illő sminkek

A Nyilas nő úgy sminkel, ahogy él. Mindent belead, mindent kipróbál, nemcsak az édeskés színeket, hanem a feltűnő, csípőseket is. Általában használ a rúzs mellett szájceruzát, fixálót, ápológélt és még fedőpúdert is. A kedvenc rúzsai színpalettáján számos izgalmas és egzotikus árnyalat szerepel. A Nyilas színe a kékeszöld. Ez a szín örömet sugároz és kreativitásra utal.

Tipp: A mély tekintetet füstös szemekkel érheted el. Fahéjszínű vagy meleg barna színt vigyél fel a szemhéjad gyűrődéseibe, de vigyázz, nehogy túl sok legyen a drámából!

Bak

Öltözködésük józan és semleges. Szeretnek praktikusan öltözködni, nem szeretik szem elől téveszteni konkrét elképzeléseiket és életcéljaikat, ezért nem töltenek el túl sok időt tükör előtt. Kedvelik a kontyokat és feltűzött frizurákat, de copfosan is gyakran látni őket. Szeretik a visszafogott eleganciát, de a lazán kikandikáló tincseket is.

A festés és a dauer sem áll távol tőlük, a lényeg hogy legyen egyszerű és praktikus. A konzervatív dolgokat kedvelik mind az öltözködésben, mind a hajviseletben. Szeretik a könnyed, sportos, mégis elegáns színeket. A sötétebb árnyalatok egyenesen királynőivé teszik a megjelenésüket!

A Bakhoz illő sminkek

Szeretsz szabályok szerint élni, így a sminkelésben sem szeretsz kreatív lenni, csak a jól bevált módszerekre hagyatkozol. A kedvenc rúzsaid színpalettáján csak hagyományos, pirosas, barnás árnyalatok szerepelnek. A sötétebb árnyalatok királynőivé tesznek, de egyszerre csak a szemedet, vagy csak szádat fesd ki velük!

A te színed a föld-barna, mert logikus és megbízható árnyalat – ez az eltökéltség színe. Segít stabilnak érezni magad, s nő a felelősségtudatod is. Gyakorlatiassá válsz, segít, hogy megtaláld az utat az álmaidhoz.

Így viseld: A barna egy igazán természetes szín, könnyű felhordani a szemhéjra. Az esti buliba fémes arannyal árnyékold a szemöldökcsontod alatt.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást