Életmód / Ezotéria

Ilyen smink illik hozzád a legjobban, csillagjegyed szerint

Ilyen smink illik hozzád a legjobban, csillagjegyed szerint

Kos

A Kos nők szeretik az egyszerűséget, rohanó világukban kevés idejük jut saját magukra. Szeretik az egyszerű frizurákat, a klasszikus formában levágott hajat, a praktikus gyorsan elkészíthető hajviseleteket.

Hétköznapokon visszafogott sminket alkalmaznak, de nagyobb eseményekre hajlamosak a vadítóan feltűnő sminkeket választani. A színeket illetően bevállalósak, leginkább a vörös, narancs, burgundi és pink árnyalatokat kedvelik, amelyek tükrözik szenvedélyes, tüzes személyiségüket. 

A Kosokhoz illő sminkek

Robbanékony természetéhez, tüzes temperamentumához nagyszerűen illik a drámai hatású, füstös szem, de a buján elegáns feltűnő színárnyalatok is, mint a tűzpiros, sötétlila illetve burgundi árnyalatú szemek és ajkak. Ha ilyen élénk árnyalatok mellett döntenek, a smink többi részét vegyék visszafogottra. 

A Kos arcbőrén jól mutatnak a pirosítók. Száraz arcbőr esetén használjon inkább színezett nappali krémet, egyébként alkalmazzon élénk porpúdert. A szemceruza kiemeli vonzó szemeit. Extravagáns megjelenésének elmaradhatatlan „kellékei” a színesre festett, ápolt körmök.

Bika

A Bika nők híresek szépségükről és elragadó stílusukról – nem is csoda, hiszen a Vénusz bolygó szülöttei. A jegy szülöttei a leginkább a föld színeiben érzik jól magukat, természetes szépségükhöz valóban ezek illenek a leginkább: zöld, türkiz, barna, bézs, rózsaszín, halványsárga, a legtöbb világos pasztell árnyalat. 

A Bikák nagyon komolyan veszik kinézetüket, ezért próbálják megőrizni testük arányosságát és adnak a jó öltözködésre.

A Bikákhoz illő sminkek

A Bika nők nagy hangsúlyt fektetnek a természetességre, ehhez pedig a legminőségibb termékeket választják. A Bika érzéki kisugárzását remekül kiemeli a földtónusú smink, illetve a semleges színek.

A szemet érdemes réz és föld színekkel hangsúlyozni, az igéző ajkak titka pedig a bordó, mályva, rózsaszín színhatás, pirosítónak pedig a barack különböző színárnyalatai illenek!
A túl erős, élénk árnyalatok nem a Bika nő színei. Sminkeléskor a tónusolás kulcsfogalom: egy szín több árnyalatának gusztusos, finom egybemosása ellenállhatatlanná teszi majd a jegy szülötteit. A Bika nő körmei ápoltak, a visszafogottabb színeket, de sokkal inkább az egyszerű, manikűr körömlakkot kedveli.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Ikrek

Megjelenésük kifinomult, serény mozgásúak, látszólag fesztelen stílust képviselnek. Mivel a Merkúr bolygó befolyása alatt vannak, az Ikrek nők igazi kaméleonok, akik minden helyzethez alkalmazkodni tudnak, ezért megjelenésük is mindig alkalomhoz illő. Az Ikrek öltözködésben és szépítkezésben is azt kedveli, ami eltér a hagyományostól. Nemcsak azért cseréli gyakran a frizuráját, mert szereti a változatosságot, hanem azért is, mert ez jó szórakozás számára. Kedvenc színe a sárga és az arany, ami tükrözi aktív, nyughatatlan természetét.  

Az Ikrek jegy szülöttei könnyedén élnek, könnyedén sminkelnek, és könnyedén rúzsoznak. A festegetéshez pedig vidám és világos színeket használnak, amelyet gyakran feldobnak az arany ragyogásával.

Az Ikrekhez illő sminkek

Ha az Ikrek jegy szülöttje vagy, a sárga minden árnyalata jól fog állni, hiszen serkentő és ragyogó, mint a Te személyiséged. Így viseld a szemeden: A fényes napsütés-sárga a szemek közepén és a belső szemzugban csodás tekintetet varázsol. Feketével kicsit füstösítsd a külső sarkakat.

A bronzosító púdereket is neked találták ki, mert fénnyel és napsütéssel ragyogják be arcodat. Az ajkakra természetes gyümölcsös színek kerüljenek, mint az eper, cseresznye vagy dinnye halvány rózsaszínjei.

Rák

Egész megjelenésük finom, nyugodt és védelmező. Kedvenc színeik a fehér, fekete és krémszínek. A Rák nőnek általában göndör vagy hullámos haja van: a loknik lágyan körbeölelve a fejet és az arcot, tükrözik viselőjük érzékeny énjét, és feminin, elegáns fellépést biztosítanak.

Imádja csinos hajdíszekkel feldobni frizuráját. A Rák a természetes hajszínre esküszik, de ha festet, akkor is csak kímélő, természetes módszerekkel. Lelke finom és érzékeny, ahogy a bőre is, éppen ezért sminkben is a visszafogott színeket keresi. Üde megjelenése miatt a pirosítót egyenesen neki találták ki!

Romantikus lelkivilágát és egyéniségét nem is fejezhetné ki jobban, mint „hercegnős” sminkkel. A rúzs általában klasszikus rózsaszín, néha kicsit vagányabb pink, de ettől az árnyalattól nem tér el semmi pénzért. Szereti a csillogást, a csillámporos villódzást, de csak a jó ízlés határain belül. 

A Rákhoz illő sminkek

A kedvenc rúzsainak színpalettáján csak rózsaszínek és a barack árnyalatai szerepelnek. A szemén jól mutat a terrakotta, a rozsdaszín, valamint a zöld minden árnyalata. Mivel vizes jegy, kéket is használhat, hiszen nagyon illik hozzá. Kicsit művészi hajlamait is megmutatja egy szép sminkben. Kerüli a „maszk hatást”, ezért az alapozóval mindig finoman bánik.

A hozzá leginkább illő szín a pink, kiemeli nőiességét és vidámmá teszik megjelenését. Így hordd: hogy elkerüld a „nyuszis” vagy a „királykisasszonyos” hatást, egy kis fehérrel jegesítsd az élénk pinket, majd csillámló szempillafestékkel feldobhatod az összhatást.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást