Sikeres vállalkozó lenne belőled? Csillagjegyed elárulja

Sikeres vállalkozó lenne belőled? Csillagjegyed elárulja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Sikeres vállalkozó lenne belőled? Csillagjegyed elárulja / 3. oldal

Nyilas

Szeretsz a magad ura lenni, ezért egy vállalkozás vezetése ideális lehet a számodra, mert itt végre senki nem szól bele a dolgaidba, ugyanakkor nem biztos, hogy jól viseled azt a sok kötelezettséget és feladatot, ami egy saját üzlet esetén a vállaidat nyomni fogja. A legtöbb Nyilas számára eljön az életében egy pont, amikor sikeres vállalkozóvá válhat, mert elég tudást és tapasztalatot gyűjtött ehhez, ha azonban ennél korábban próbálkozik, könnyen elgáncsolhatja saját magát.

Bak

Nem mindenkinek való a vállalkozásokkal járó kockázat, és lehet, hogy te magad sem szívesen vágsz egyből ebbe a dologba. Ha viszont van melletted valaki, aki beindít egy üzletet, amit aztán csak át kell venned tőle, akkor lényeglátásoddal, szívós munkatempóddal fenntarthatod a sikert, de nem biztos, hogy jól fogod viselni az állandó kiszámíthatatlanságot és bizonytalanságot.

Vízöntő

Szívesen foglalkozol más emberekkel, és mindig valami újdonságon töröd a fejedet, az ötleteid pedig többnyire újszerűek és előre mutatóak, így sikeres vállalkozást vezethetsz, de csak akkor, ha elfogadod, hogy néha neked is tanulnod kell.

Ha nem félsz attól, hogy néha kudarcok is érnek majd, akkor sikerre viheted a saját ötleteidet, de ha nem tudsz hibázni, azzal saját magadnak állíthatsz gátakat.

Halak

Kiváló érzéked van ahhoz, hogy a nehéz, vagy akár kudarcos helyzetekből is kihozd a legjobbat, és egy-egy pofon sem visel meg soha annyira, hogy ne tudnál gyorsan tovább is lépni. Egy vállalkozásban óhatatlanul vannak bukkanók és veszteségek is, te pedig ügyesen tudsz túllépni ezeken, így nem okoznak nagyobb törést a pályádon, mint amekkora elkerülhetetlen. Ez segíthet, hogy hosszú távon is kiegyensúlyozott vállalkozást vezess.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást