Sikeres vállalkozó lenne belőled? Csillagjegyed elárulja

Sikeres vállalkozó lenne belőled? Csillagjegyed elárulja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Sikeres vállalkozó lenne belőled? Csillagjegyed elárulja / 2. oldal

Oroszlán

Az Oroszlán szomjazza a sikert, és ezt leginkább úgy tudja elképzelni, ha saját maga, a saját elképzelései szerint valósítja meg. Nagyon jól érezheti magát egy saját vállalkozásban, de nem biztos, hogy ugyanabban éli meg a vállalkozás elismertségét, mint mások. A siker számodra nem feltétlenül a pénzt jelenti, hanem azt, hogy jó vagy abban, amit csinálsz, és mások is elismernek benne.

Szűz

A Szűz pontos és precíz, ezért tökéletesen alkalmas lehet egy vállalkozás irányítására, de jellemzően tart a kockázatoktól és inkább biztosra megy, ami néha a saját sikerei útjába állhat. Lehet, hogy számodra az a legmegfelelőbb forma, ha társulsz valakivel, aki az ötleteivel és lelkesedésével előre viszi a céget, míg te két lábbal a földön állva tartod őt, így tökéletesen kiegészítitek egymást.

Mérleg

A mindig egyensúlyra törekvő Mérleg számára egy vállalkozás irányítása olyan feladat lehet, amit mintha neki találtak volna ki.

Tudja, hogy mikor kell kockáztatni kicsit, és mikor kell biztosra menni, tisztában van a saját képességeivel, így tudja, mit érdemes elvállalnia, és jól bánik az emberekkel, ezért nem gond számára, hogy ügyfeleket szerezzen. Nem szabad azonban hagynia, hogy elkényelmesedjen, mert ez kiöli belőle azt a művészi hajlamot, ami a vállalkozása spirituszát jelenti.

Skorpió

A forró fejű, merész Skorpió számára ideális lehet a vállalkozói létforma, mert megvan benne az ehhez szükséges kockázatvállalási hajlam és merészség, azonban vigyáznia kell, mert ha mindezt túlzásba viszi, könnyen a saját farkába haraphat, és éppen az állandó kalandkeresés lesz az, ami veszélybe sodorja a vállalkozása sikerét. Nem árt, ha megtanulod felmérni a helyzeteket, és képessé válsz eldönteni, mikor éri meg bevetni a kalandkereső énedet, és mikor jobb biztosra menni.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást