Szerelem / Párkapcsolat / Szex

Sexting – Izgalmas flört vagy egyenes út a megbánáshoz?

A szexi sms-ek körülbelül egyidősek lehetnek a mobilok elterjedésével. Akár egy kibontakozóban lévő románc elején, akár egy kevésbé izgalmas, évek óta tartó kapcsolat során kerül sor a szexuális jellegű üzenetváltásokra, mindenképpen megfűszerezheted velük a mindennapokat. Azonban óvatosan kell bánni ezzel a műfajjal, hiszen könnyen kiszolgáltathatod magad, ha az üzenetek vagy képek rossz kezekbe kerülnek.  Tartsd be tanácsainkat, hogy az izgalmas pillanatokra utólag is pozitívan emlékezhess!

Vigyázz, kivel flörtölsz!

Azt, hogy kivel keveredsz viszonyba vagy ártatlan kis flörtbe, akkor is jól meg kell gondolni, ha nem kerül sor szexi üzenetekre.

Viszont különösen körültekintőnek kell lenned, ha a baráti társaságon belül, vagy esetleg a munkahelyeden indítasz viszonyt.

Mindig számolni kell azzal, hogy mielőtt egy kapcsolat komolyra fordul, a férfiak bizony szívesen dicsekszenek a hódításaikkal (ahogyan egyébként a nők is…).

Így ha nem vagy benne teljesen biztos, hogy megbízhatsz a srácban, inkább csak óvatos célzásokat írj, olyasmiket, amik miatt nem szégyellnéd magad, ha mások is látnák.

Ne légy túl direkt!

A finom célzások sokszor célravezetőbbek, mint ha egyből belecsapsz a dolgok közepébe, és válogatás nélkül elküldöd az első dolgot, ami eszedbe jut.

Olvastad már?  5 indirekt mód, hogy randira hívd! Azt hiszi majd, az ő ötlete volt

Jobb, ha átgondolod, mi a célod hosszú távon a partnereddel, és annak megfelelően kommunikálsz.

Bár egy-két trágár megjegyzés, finomítás nélküli direkt üzenet hirtelen felkorbácsolhatja a szenvedélyt, miután lehiggadtatok, utólag furcsán hathatnak a saját szavaid.

Próbálj tehát olyan finom célzásokat tenni, amik felkeltik az érdeklődését és beindítják a fantáziáját, de igyekezz közben megőrizni a nőiességed is.

Takard el az arcod!

Ami egyszer felkerül az internetre, azt bizony már valószínűleg soha nem lehet eltüntetni!

Ezért ügyelj rá, hogy senkinek ne küldj magadról olyan meztelen vagy félmeztelen képeket, amelyeken felismerhető vagy.

Vigyázz, hogy ne látszódjon az arcod, illetve ha van olyan tetoválásod, ami alapján egyértelműen beazonosítható vagy, jobb, ha azt is eltakarod!

Akkor is óvatosan kell bánni az ilyen képekkel, ha már 100%-os a bizalom a partnereddel, hiszen megtörténhet, hogy elhagyja a telefonját, és valaki hozzáfér a képekhez.

Tegyél rendet!

Ha már eldöntötted, hogy küldesz magadról valami igazán merész fotót, nem árt előtte rendet tenni a fotókészítés helyszínén.

Nem szexi, ha mögötted ott a szennyestartó, amelyből kilógnak a mosásra váró ruhák, vagy ha látszik, hogy az elmúlt napokban nem igazán volt időd takarítani.

Olvastad már?  5 dolog kell ahhoz, hogy hosszú évek után is izgalmas legyen a nemi életetek

Légy igényes, szánj rá néhány percet, hogy helyrepofozod kicsit a lakás fotón is látszó részét.

Bár valószínű, hogy a képen a férfi nem a háttérrel fog foglalkozni, jobb az óvatosság. Figyelj, hogy milyen képet közvetítesz magadról!

Kerüld a sextinget, ha alkoholt ittál!

Elég nehezen betartható szabály, de ha sikerül erre is figyelned, nagy eséllyel nem kell másnap szégyellned magad: alkoholfogyasztás után próbáld meg mellőzni a sextinget.

Alkoholos befolyásoltság alatt mindenki kicsit elveszti a józan eszét, és olyan dolgok is jó ötletnek tűnhetnek, amik józanon sose jutnának eszedbe.

Ez igaz a képek küldésére és a szöveges üzenetekre is. Próbáld meg visszafogni magad, hiszen egy becsípett nő hajlamos túlzásokba esni és meggondolatlan dolgokat elküldeni, ami akár nagyon rosszul is elsülhet.